GündemEğitim

TIP FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesinde, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Bursa Devlet Klasik Türk Müziği Korosunun müzik dinletisi ile devam etti.

ÖĞRENCİLER YETİŞİYOR

Törende öğrenciler adına Dönem Birincisi Halime İpek yaptığı konuşma ile duygularını paylaşırken, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Turan Aslan da yaptığı konuşmada mezunlara yeni yaşamlarında başarılar diledi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir de konuşmasında öğrencilerin yetişmelerinde emekleri bulunan velilere ve öğretim elemanlarına teşekkür etti.

KEPLER ATILDI

Tören, dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, Hipokrat yeminin gerçekleştirilmesi ve keplerin atılmasıyla sona erdi. Çağış Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezindeki törene; Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsmail Çoban, Baro Başkanı Av. Erol Kayabay, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, protokol üyeleri, öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu