TeknolojiGündem

TOGG 0 Faiz Kampanyası Başlattı

TOGG, Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olarak gururla sunulan T10X modeli için Nisan ayına özel bir finansman kampanyası duyurdu. Bu kampanya kapsamında, T10X sahibi olmak isteyen kullanıcılara çeşitli avantajlar sunulacak.

TOGG 0 Faiz Kampanyası Başlattı

Togg 0 Faiz Kampanyasi Baslatti 1
Togg 0 Faiz Kampanyası Başlattı

Faizsiz Kredi İmkanı

TOGG’un Nisan ayı kampanyası, T10X için özel bir faizsiz kredi imkanı sunuyor. Kullanıcılar, 800 bin lira tutarındaki T10X için faizsiz ve 12 ay vadeli ödeme seçeneğinden faydalanabilecekler.

Anlaşmalı Bankalarla İşbirliği

Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcılar, anlaşmalı bankalar aracılığıyla başvuruda bulunabilecekler. İlgilenenler, 800 bin lira tutarındaki T10X için alternatif olarak yüzde 1,99 faiz oranıyla ve 30 ay vadeli ödeme seçeneğinden de yararlanabilecekler.

Toggun Yeni Modeli Tanitildi 5

T10X V2 Uzun Menzilli Versiyonu İçin Geçerli

TOGG’un Nisan ayı kampanyası, T10X modelinin V2 uzun menzilli versiyonu için geçerli olacak. Bu versiyonu tercih eden kullanıcılar, Trumore uygulamasını indirerek kullanıcı kimliği oluşturup siparişlerini verebilecekler.

Teslimatlar ve Detaylar

Sipariş sırası ve istenen konfigürasyona göre teslimatlar yapılacak. Kampanya ile ilgili tüm detaylara Trumore uygulaması üzerinden erişilebilecek.

Toggdan Yeni Teslimat Rekoru 1 2

Haber: Bülten

TOGG Genel Sipariş Dönemini Yarın Başlatıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu