EkonomiTürkiye Gündemi

TOGG Genel Sipariş Dönemini Yarın Başlatıyor

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobil üreticisi TOGG, T10X modeli için genel siparişleri yarın başlatıyor.

TOGG Genel Sipariş Dönemini Yarın Başlatıyor

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobil üreticisi TOGG, T10X modeli için genel siparişleri yarın başlatıyor. Bu yıl çekiliş yapılmayacak olup, teslimatlar sipariş sırasına, konfigürasyon özelliklerine ve üretim planlamasına göre gerçekleşecek.

2023 yılındaki çekilişte yedek listede bulunan kullanıcılara 6-10 Ocak tarihleri arasında konfigürasyon güncelleme imkanı sunulacak. Ayrıca, 2023 çekilişine katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara 15-19 Ocak tarihlerinde sipariş önceliği verilecek. TOGG, yarından itibaren T10X için sipariş ekranlarını tüm kullanıcılara açacak.

Togg Genel Sipariş Dönemini Yarın Başlatıyor

TOGG’un mobil uygulaması Trumore üzerinden T10X siparişleri verilebilecek. Sipariş vermek için kullanıcıların App Store, Google Play veya App Gallery üzerinden Trumore uygulamasını indirip kimlik (ID) oluşturmaları gerekecek.

TOGG, 2024 yılında kurumsal kullanıcılardan da sipariş almaya başlayacak. 2024 üretim yılı T10X modellerinde sunulan donanım versiyonları arasında standart 18 inç jantlara sahip V1 ve standart 19 inç jantlara sahip V2 donanım tipleri bulunuyor. V1’de “teknoloji ve konfor” paketi, V2’de ise “kış paketi” ve çocuk tespit sistemi standart olarak sunulacak.

Teslimatlar, sipariş sırasına ve konfigürasyon özelliklerine göre planlanacak. TOGG, yazılımları düzenli olarak güncelleyerek araçların uzun süre yeni kalmasını ve ikinci elde yüksek değer korumasını hedefliyor.

Togg Genel Sipariş Dönemini Yarın Başlatıyor

 

AA

TOGG’un Yeni Modeli Tanıtıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu