Gündemİlçe Haberleri

TOGG’lar Balıkesir’e Yola Çıktı

Park halindeki araçlar yakın bir zamanda sahiplerine teslimi gerçekleşecek. Şu ana kadar 1435 olan teslimat sayısının yıl sonuna kadar 20 bin olması beklentiler arasında yer alıyor.

 

TOGG’lar Balıkesir’e Yola Çıktı.. Yeni sahibini bekleyen çok sayıda TOGG, Balıkesir merkezde görüntülenecek.

Togg'Lar Balıkesir'E Yola Çıktı

Türkiye’nin yerli milli doğuştan elektrikli otomobil TOGG’un teslimatları tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca, TOGG’un Balıkesir’de T10X araçlar dikkat çekti.

Togg'Lar Balıkesir'E Yola Çıktı

Peş peşe sırada olan onlarca T10X, kura ile belli olan sahiplerine teslimini bekliyor.

Togglar Balikesire Yola Cikti Jpg

Park halindeki TOGG’lar arasında kırmızı ve siyah renkli modellerin daha çok olduğu dikkat çekti. Balıkesir’e de gelmesi beklentiler arasında yer alıyor.  TOGG’ dan açıklama geldi. Gelen açıklamada, toplam teslimatın 1435’e ulaştığı ifadeleri yer aldı. Ayrıca, aracın elektrikli C-Suv segmentinde pazar lideri konumunun sürdüğünü ifade etti.

Togglar Balikesire Yola Cikti 3 Jpg

Bu rakam sadece Temmuz ayında 627 adet olarak kayıtlara geçti.  Siparişlerin 7 günde 100 bini geçti. Böylece, daha önce 12 bin adet olarak kayıtlara geçen 2023 yılında teslimi olacak akıllı cihaz sayısı 20 bin olarak değişti. 20 bin kişi de yedek listede yer aldı.

Togglar Balikesire Yola Cikti 4 Jpg

Ayrıca, TOGG teslimatları hız kazandı. Beraberinde, Türkiye’nin birçok şehrinde trafikte T10X modellerin arttığı dikkatlerden kaçmıyor.

T10X Togg ne kadar?

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) kasko değer listesine göre, Togg T10X’in V2 AWD uzun menzil versiyonu 1 milyon 790 bin TL’lik fiyata sahip. 29 Ekim’de satışa sunulurken fiyatta değişiklik yaşanabilir. Bu versiyon 435 beygir güç ve 700 Nm tork sunarken, 0’dan 100’e hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlıyor.

Togg T10X 100 km ne kadar yakar?

Yerli ve Milli gururumuz Togg T10X akıllı cihazı düz bir yolda 100 kilometrede ortalama 16,7 kWh, uzun menzilli batarya ise 16,9 kWh değerinde elektrik tüketir, muadil bir SUV ise 100 kilometrede ortalama 7 litre dizel yakıt tüketir.

..TOGG‘lar Balıkesir’e Yola Çıktı…

Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu