İlçe HaberleriSiyaset

Tolga Tosun: ‘Yedi Eller Aradı Ama Bizimkiler Aramadı’

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP'den aday olarak gösterilmemesi üzerine partisinden bir kişinin dahi kendisini aramadığını belirterek sessizliğini bozdu

Tolga Tosun: ‘Yedi Eller Aradı Ama Bizimkiler Aramadı’

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP’den aday olarak gösterilmemesi üzerine partisinden bir kişinin dahi kendisini aramadığını belirterek sessizliğini bozdu. CHP’nin Bandırma Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanı, bir basın toplantısı düzenleyerek partisindeki vefasızlıktan dolayı kırgın olduğunu ifade etti.

Tolga Tosun, 5 yıl boyunca başarılı bir şekilde belediye başkanlığı yaptığını ve bir teşekkürü bile çok görmediklerini dile getirdi. Ancak, Bandırma’da yapılan anketlerde memnuniyetin yüksek olduğunu ve aday gösterilmesi için herhangi bir olumsuz veri olmadığını belirtti. Tosun, Bandırma’daki başarılı hizmetlerine rağmen aday gösterilmemesinin kendisini üzdüğünü ifade etti.

Ankara’ya gittikleri halde adaylığının gelmediğini ve kendisini arayan olmadığını belirten Tosun, partisinin ilgili isimlerinden bir teşekkür dahi alamadığını vurguladı. Başka partilerden kendisini arayanlar olduğunu ancak CHP’den kimse tarafından aranmadığını belirtti.

Tosun, kinci biri olmadığını ve gönlünün alınmasını istediğini belirterek, Bandırma’da yapılan karalama kampanyalarına da değindi ve CHP’ye olan bağlılığını dile getirdi. Ayrıca, CHP’nin Bandırma’da kaybetmemesi gerektiğini ve bu konuda her zaman destek olduğunu vurguladı.

İHA

Bandırma’da Yaman Çelişki ! Tolga Tosun Tepkili

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu