Semra AMAN AKYÜREKKöşe Yazıları

Bandırma’da Yaman Çelişki ! Tolga Tosun Tepkili

Bandırmalı CHP Belediye Başkanı Tolga Tosun mevcut CHP’nin Belediye Başkanı  ve aday gösterilmeyişine tepkili.

Bandırma’da Yaman Çelişki !

Tolga Tosun Tepkili

Balıkesir’de seçimlere 45 gün kala, aday gösterilmeyenlerin küslüğü bu hafta ön planda.

Bandırmalı CHP Belediye Başkanı Tolga Tosun mevcut CHP’nin Belediye Başkanı  ve aday gösterilmeyişine tepkili. Ayrıca, bu aralar yaman çelişki içinde. Belediye hizmetlerine de bunu fazlasıyla yansıtıyor. Ne yansıttı mesela?

“Halk için” diyerek, Bandırma için festival yağmuru yaşatan Tolga Tosun, planlanan çalışmaları erteledi ve hatta bir festival hazırlığını daha iptal etti.

İlgili Makaleler

Bu gerekçesiz iptal, beraberinde anlatılanları doğrular nitelikte…

Haliyle CHP’li bir diğer belediyedeki çalışanlarla bağlantılı olan bu etkinlik içinde, tepki gizli gizli geldi ve sonunda tam iptal olmasıyla günyüzüne çıkıp basına servis ediliverdi…

Peki neden? Malum, bağlantısı yine CHP’li bir belediye idi. İşin içinde ekonomi vardı. Kendi ilçesine CHP’li Belediye Başkanı olarak yeniden aday gösterilmiş ve hem partisi hem de ilçe yöneticileri ile Genel Merkezle arası iyiydi. Arada yaşadığı huzursuzluklar olsa da süreci iyi yönetti ve  yeniden aday gösterildi. Özetle, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un vazgeçtiği etkinlik planlaması CHP’li bir Belediye’nin çalışanları vasıtası ile gerçekleştiği için, tepki kendi partisi içinde olanlara da yansıdı. “Artık Dursunla irtibat kursunlar” (Dursun Mirza) der misali hareketlere dönüştü bugünler…

Bazı partililerin, “Üzerine bir Ayvalık tostu yesin” diyerek gönderdiği bazı yazılarsa mesaj niteliğinde diye düşünüyorum. Parti içinde yaman çelişki bu olsa gerek!

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu