Spor

Trabzonspor Bu Sefer Farklı Kazandı

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Maçın detayları haberimizde...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile karşılaştı.

Trabzonspor Bu Sefer Farkli Kazandi

3.dakikada Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Hajradinovic’in pasında sağdan ceza sahasına giren Ben Ouannes, son çizgiyi inip yerden kale sahasına hareketlenen Erdem Çetinkaya’ya pasını aktardı. Bu futbolcunun kayarak vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.

Trabzonspor Bu Sefer Farkli Kazandi 2

Trabzonspor golü buldu. Larsen’in soldan yaptığı ortada Kasımpaşa savunmasından seken top ceza sahası içindeki Visca’da kaldı. Bu futbolcunun sağdan kale sahasına gönderdiği ortada Enis Destan kafa vurdu. Devamında, takımını 0-1 öne geçirdi.

Trabzonspor Farkı 2’ye Çıkardı

Abdülkadir Ömür, Visca’nın sağdan ceza yayı önüne gönderdiği pasta topla buluştu. Daha sonra, Bardhi arkadan atağa destek verdi. Bu futbolcunun ceza sahası dışından plase vuruşunda top kalecinin sağından filelere gitti. Böylece 0-2 oldu. 45+4. dakikada Trabzonspor bir gol daha buldu. Soldan kazanılan korner atışında Abdülkadir Ömür kale sahası içine ortaladı. Bu noktada Benkovic, kafa vuruşuyla topu filelere gönderen isim oldu. Maç 0-3 oldu. Trabzonspor karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 önde bitirdi.

Trabzonspor Bu Sefer Farkli Kazandi 3

İkinci yarı

Trabzonspor farkı 4’e çıkardı. Teklic, sağ kanatta rakibine baskı yaptı. Ardından, topu kaptı. Daha sonra, ceza sahası içi sağ çaprazındaki Abdülkadir Ömür’ü gördü. Bu futbolcunun şutunda top direğe çarpıp oyun alanına döndü. Barhdi, savunmanın uzaklaştırmak istediği topu aldı. Daha sonra, ceza sahası içi sol çaprazından çok sert vurarak fileleri havalandırdı. Maç 0-4 oldu.

Trabzonspor Bu Sefer Farkli Kazandi 4

Hajradinovic’in hatalı pasında sol kanatta topu Fountas kaptı. İçeriye kat ederek ceza sahasına yüksek bir pas gönderdi. Bu pozisyonda savunmanın arkasına Göktan Gürpüz, sarktı. Daha sonra, meşin yuvarlağı kontrol edip ardından yakın mesafeden topu ağlara gönderdi. Maç 0-5 oldu. Kasımpaşa golü buldu. Sol kanatta topla buluşan Yasin Özcan’ın ceza sahasına getirdiği top sol çaprazdaki Ali Sühan Demirel’de kaldı. Bu futbolcunun yerden şutunda direkten dönen topu yakın mesafeden Winck tamamladı. Maç 1-5 oldu.

Trabzonspor Bu Sefer Farkli Kazandi 5

Mücadele Trabzonspor’un 5-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı. Karadeniz temsilcisi, 2 maç sonra kazandı. Bu skorla bordo-mavili ekip, ligdeki ikinci galibiyetini alarak puanını 6’ya çıkardı. Kasımpaşa ise bu sezonki ilk yenilgisini yaşarken 5 puanda kaldı. Trabzonspor, Süper Lig’de 2 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı.

Bordo-mavililer golü VAR ile buldu

Trabzonspor, müsabakanın 15.dakikasında Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla gol kazandı. Edin Visca’nın sağdan ortasında Enis Destan altıpasta kafayla topu ağlara gönderdi. Yardımcı hakem Yusuf Bozdoğan pozisyonda ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR ile yeniden incelenen pozisyonda ihlal olmadığına kararı çıktı. Böylece, gol geçerli oldu.

Trabzonspor Bu Sefer Farkli Kazandi 6

Bardhi, 2 golle yıldızlaştı

Trabzonspor’un Makedon orta sahası Enis Bardhi, attığı 2 golle takımının galibiyetinde başrolü oynadı. Mücadelenin 28 ve 64. dakikalarında attığı şık gollerle fileleri havalandırdı. Böylece, farklı galibiyette ön plana çıkan oyuncu oldu.

Enis Destan’ın kafası çalışıyor

Trabzonspor’un genç golcüsü Enis Destan, arka arkaya 2 hafta kafayla gol attı. Bordo-mavili takımdaki ilk golünü geçen haftada Çaykur Rizespor müsabakasında kaydeden 21 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa mücadelesinde de ağları havalandırdı. Enis, 2 maç üst üste kafayla gol bularak hava toplarındaki etkisini gösterdi.

Trabzonspor Bu Sefer Farkli Kazandi 7

Bjelica, ilk 11’de 4 oyuncu değiştirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, ligin 3. haftasında 3-2 kaybettikleri Çaykur Rizespor maçının ilk 11’inde 4 değişikliğe gitti. Hırvat teknik adam, Kasımpaşa karşısına takımını Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Jens Larsen, Doğucan Haspolat, Anastasios Bakasetas, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Enis Destan 11’i ile çıkardı.

Kasımpaşa ilk yenilgisini yaşadı

Sezona iyi başlayan lacivert-beyazlı ekip, 4. haftada ilk kez mağlup oldu. İlk haftada MKE Ankaragücü’nü yenen Kasımpaşa, sonrasındaki haftalarda Atakaş Hatayspor ve Pendikspor ile berabere kaldı. İstanbul temsilcisi, ilk mağlubiyetini farklı skorla Trabzonspor karşısında yaşadı.

Haber: Burak Meriç

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu