GündemSpor

Trabzonspor’a Sürpriz İsim

 Trabzonspor’a Sürpriz İsim. transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor’a sürpriz bir öneri geldi

 

 Trabzonspor'A Sürpriz İsim Transfer Çalışmalarına Devam Eden Trabzonspor'A Sürpriz Bir Öneri Geldi

Trabzonspor’a Sürpriz İsim.  2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor’a sürpriz bir öneri geldi. Bununla beraber Bordo-mavililere, Premier Lig’de küme düşen Leicester City’de forma giyen Jamie Vardy önerisi oldu.

Menajerlerden, Trabzonspor için Jamie Vardy teklifi geldi. Bunun yanı sıra Karadeniz Gazetesi’nde yer alan haberde 36 yaşında olan golcü Vardy, 11 yıldır Premier League ekiplerinden Leicester City’nin formasını giyiyor.  Ayrıca kurmaylar bu transfere onay verirse, Jamie Vardy için bonservis ücreti ödenmeyeceği edinilen bilgiler arasında.

11 Yıldır Leicester’da

36 yaşında 1.79 boyunda olan Jamie Vardy, Premier League ekiplerinden Leicester City’nin formasını giyiyor. 11 yıldır Leicester’da oynayan İngiliz forvet, menajerler aracılığı ile Trabzonspor’a önerisi oldu. Ayrıca Ada’nın en özel golcülerinden birisi olan Jamie Vardy’nin kariyerine İngiltere dışında devam etmek istiyor.  Bu nedenle de Leicester City’den ayrılmak istediği gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor bu öneriye sıcak bakarsa, 1 yıllık daha kontratı bulunuyor. Ayrıca Jamie Vardy için bonservis bedeli ödenmeyecek. Bir önceki sezon 17 gol atan Vardy, bu sezon ise 3 gol, 4 asistlik katkı verdi. 36 yaşındaki deneyimli forvet, Leicester City’nin 2015-2016 sezonunda Premier League şampiyonluğunda önemli katkısı olmuştu. Vardy, Leicester ile FA Cup şampiyonluğu yaşadı.

 

Kariyerinin neredeyse tamamına yakınını (11 yıl) Leicester City’de geçiren Jamie Vardy, bu sezon 37 lig maçında görev yaptı. bu karşılaşmaların bir çoğunda oyuna sonradan giren 36 yaşındaki Vardy, takımına 3 gol, 4 asistlik katkı sağladı. İngiltere Milli Takımı’nın formasını 26 karşılaşmada giyen Vardy, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Daha Fazlası İçin Tıklayın 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu