EtkinlikGündem

Tudem Edebiyat Ödülleri 2024 Başvuruları Açıldı

Tudem Yayın Grubu, çocuk ve gençlik edebiyatına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Tudem Edebiyat Ödülleri'nin 22. yarışmasının başvurularını açtı.

Tudem Edebiyat Ödülleri 2024 Başvuruları Açıldı

Tudem Yayın Grubu, çocuk ve gençlik edebiyatına katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Tudem Edebiyat Ödülleri’nin 22. yarışmasının başvurularını açtı. Türkçe edebiyatına çağdaş ve özgün eserler kazandırmayı, yazınsal üretimi artırmayı ve bu alanda çalışanları teşvik etmeyi amaçlayan yarışma, 8-12 yaş grubundaki roman kategorisinde gerçekleştirilecek.

Deneyimli Eğitimci Yazarlar Seçici Kurulu Oluşturuyor

Seçici kurul, çocuk ve gençlik yazınına yön veren deneyimli eğitimci yazarlardan oluşuyor. 2024 seçici kurulunda, Dilek Yardımcı, Mehmet Atilla, Miyase Sertbarut, Sevtap Ayhan ve Sinan Yaşar bulunuyor. Yarışmanın son katılım tarihi 1 Kasım 2024 olarak belirlenmiş olup, dereceye giren isimlerin Mart 2025’te duyurulması planlanıyor.

Tudem 40. Yılını Kutluyor

Tudem Yayın Grubu 40. yılını kutlaması sebebiyle bu süre zarfında edindiği yayıncılık birikimiyle Türk edebiyatına önemli eserler kazandırmayı sürdürüyor.

Tudem Edebiyat Ödülleri 2024 Başvuruları Açıldı

Tudem Edebiyat Ödülleri’nin 22. yarışması ödüllerinde birinciye 25.000 TL, ikinciye 20.000 TL, üçüncüye 15.000 TL para ödülü verilecek. Ayrıca, İzmirli heykeltıraş Ozan Ünal tarafından tasarlanan ödül heykelleri de sahiplerini bulacak.

Yarışmanın detaylarına ulaşmak için www.tudem.com adresi ziyaret edilebilir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu