Gündemİlçe Haberleri

Bandırma Belediyesi Tehlike Yaratacak Durumların Önüne Geçiyor

Bandırma Belediyesi, her yıl düzenlediği program kapsamında şehir merkezindeki park, bahçe, çocuk oyun alanları, sokak ve caddelerde geniş kapsamlı ağaç budama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan düzenlemelerle, kent genelindeki yeşil alanlar, can ve mal güvenliğini artırmak adına güvenli hale getiriliyor.

Bandırma Belediyesi Tehlike Yaratacak Durumların Önüne Geçiyor

Bandirma Belediyesi Tehlike Yaratacak Durumlarin Onune Geciyor 1

Elektrik Tellere Tehdit Oluşturan Ağaçlar Temizleniyor

Bandırma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklardaki ağaçların elektrik tellerine doğru uzanması ve bu durumun can güvenliğini tehdit etmesi üzerine harekete geçiyor. Doğru budama teknikleriyle ağaçların temizlenmesi, elektrik tellerine olan uzanmaların engellenmesine yardımcı oluyor.

Trafik Güvenliğine Katkı

Ekipler, kent içindeki trafik güvenliğini sağlamak amacıyla orta refüjlerde bulunan ağaçların dallarını yerden budayarak sürücülerin görüşünü engelleyen durumları ortadan kaldırıyor. Bu sayede, trafik akışı daha güvenli bir hale getiriliyor.

Yeşil Alanlarda Rutin Bakım Çalışmaları

Çocuk oyun parkları ve diğer yeşil alanlarda da düzenli olarak gerçekleştirilen mıntıka temizliği, kuru ot temizliği, budama, sulama ve bakım çalışmalarıyla Bandırma Belediyesi, şehirdeki yeşil alanları her yönüyle koruma altına alıyor. Ekipler, bu çalışmaları belirlenen saatlerde titizlikle gerçekleştiriyor.

Haber: Bülten

Balıkesir’in Tarihine Şahitlik Eden Ağaçlar Tescilleniyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu