Özel Haberlerİlçe Haberleri

Türkiye’nin İlk 100 Şirketinden Biri Balıkesir’de

Balıkesir merkezli ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş., Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen ödül töreninde Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girmeyi başardı.

Türkiye’nin İlk 100 Şirketinden Biri Balıkesir’de

Turkiyenin Ilk 100 Sirketinden Biri Balikesirde 1
Türkiye’Nin İlk 100 Şirketinden Biri Balıkesir’De

 

Şehrin tek temsilcisi olan ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Acaroğulları, Balıkesir’de hizmet etmenin ve hızla büyümenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

“Gururla Takip Ediyoruz”

Balıkesir AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Ahmet Acaroğulları’nı tebrik ederek, Balıkesir’deki firmaların çalışmalarını gururla takip ettiklerini belirtti. Aydemir, şehrin her alanda güzel ve başarılı bir şekilde öne çıktığını vurgulayarak, yatırım yapan iş insanlarından tutun, şehirde yaşayan halka kadar herkesin Balıkesir’e değer kattığını dile getirdi. Balıkesir’in büyükşehir belediyesinden sanayideki gelişmelere kadar birçok alanda ivme kazandığını ifade eden Aydemir, şehirdeki başarılardan birinin de Ahmet Acaroğulları’nın liderliğindeki ACA İnşaat Mimarlık Ticaret A.Ş.’den geldiğini söyledi. Aydemir, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Tüm iş insanlarımıza başarılar, bol kazançlar ve büyüme diliyorum. Balıkesir’deki her yatırım, her iş, şehre katma değer sağlasın. İnsanıyla daha da güzelleşsin.”

Haber Merkezi

SEDDK’dan Gelen Değişiklik Emeklilik Şirketlerini Kapsıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu