Özel Haberler

TÜRKLER’DE HIZIR İLYAS YOLDAŞLIĞI

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından düzenlenen ‘Türkler’de Hızır İlyas Yoldaşlığı’ konferansına Prof. Dr. Ahmet Taşğın,  Prof. Dr. Kenan Ziya Taş ve Öğretmen Ali Rıza Özdemir konuşmacı olarak katıldı.

 

 

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından ‘Türkler’de Hızır İlyas Yoldaşlığı’ adlı konferans düzenlendi. Bir proje dahilinde üç farklı organizasyonda yapılacak olan konferansların ilki Karesi AVM’de geçtiğimiz Cuma günü yapıldı. Aynı konu üzerindeki ikinci konferans Edremit ve üçüncüsü ise Ayvalık’ta yapıldı. Karesi AVM’de gerçekleşen konferansa TÜRKAV Balıkesir Şube Başkanı Adnan Tatoğlu, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, MHP Balıkesir İl Başkanı N. Argun Atıcı, CHP Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan ile eşi, ve çok sayıda TÜRKAV üyesi katıldı.

Tatoğlu ‘Faaliyetlerimiz Sürecek’

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı  Başkanı Adnan Tatoğlu, ‘TÜRKAV Balıkesir Şubesi olarak Türkler’de Hızır İlyas Yoldaşlığı ile ilgili bir konferans düzenledik TÜRKAV Balıkesir Şubesi olarak Irak ve Suriye’de savaşan Türkmen kardeşlerimizin, Türkiye’de bulunan eş ve çocuklarına BAYŞAD Balıkesir Şubesi ile birlikte iki tır giyim ve kuru gıda yardımı yapmıştır. Ayrıca öğrenci burslarına katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize her yıl geleneksel olarak iftar yemekleri düzenlenmektedir. Bize konferansımızı yapmamız hususunda destek olan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sagay ile İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Merhaba Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu