Gündem

Ufuk Özkan’a Organ Nakli Gerekiyor!

Ufuk Özkan’a organ nakli gerekiyor! Ufuk Özkan’dan duygulandıran paylaşım!

 

Ufuk Özkan'A Organ Nakli Gerekiyor!

Geniş Aile dizisi ile büyük bir kitleye ulaşan oyuncu Ufuk Özkan’dan kötü haber. Özkan son olarak verdiği kilolarla gündem olmuştu. Özkan canlandıracağı rol için, 5-6 kilo vermek isterken yanlış diyet sonucu bağışıklık sistemi çöktü. Bununla beraber  17 kiloya yakın kilo veren Ufuk Özkan’dan üzen haber geldi.

 Siroz Teşhisi Konuldu

Siroz teşhisi konulan Ufuk Özkan’ın hastalığın üçüncü evresinde olduğu ve 12 ay içinde karaciğer nakli olması gerekiyor. Sanat dünyasını ve sevenlerini üzen haber sonrası Ufuk Özkan’dan ilk açıklama geldi

Hollywood Diyeti Sağlığını Bozdu

Komedi dizileri ve filmlerinin aranılan ismi Ufuk Özkan’dan hayranlarını üzecek haber! Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren oyuncunun ciddi bir rahatsızlığın pençesinde olduğu ortaya çıktı.

Ufuk Özkan'A Organ Nakli Gerekiyor!

Oynayacağı rol için sıkı bir diyete giren ve Hollywood diyeti ile zayıflayan Ufuk Özkan, sağlığı bozulunca yanlış bir diyet programı ile bağışıklık sistemini çökerttiğini farketmişti.

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Hollywod diyetiyle önceleri 5-6 kilo verip amacına ulaştı.

Fakat daha sonra vücuduna oldukça zarar veren bu diyet sebebiyle bağışıklık sistemi çöktü. Ünlü oyuncu bu nedenle istediğinden çok daha fazla kilo verdi.

Ufuk Özkan’a Organ Nakli Gerekiyor!

Daha Fazlası İçin Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu