Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündem

Undawn İçin Erken Kayıt Dönemi

Level Infinite’in Yeni Oyunu Undawn İçin Ödüllü Erken Kayıt Dönemi Başladı

 

Undawn İçin Erken Kayıt Dönemi

LightSpeed Studios, bugün yaptıkları açıklamayla Undawn’ın 15 Haziran 2023 tarihinde tüm dünyada yayınlanacağını duyurdu. Undawn İçin Erken Kayıt Dönemi Başladı

Oyun içi sürpriz ödüller

Erken dönemde kayıt yapan oyuncuları oyun içi sürpriz ödüller bekliyor.

Level Infinite, tüm dünyaya yüksek kalitede oyunlar sunmak için kurulmuştur. Yenilikçi oyun geliştirme stüdyosu LightSpeed Studios bugün bir açıklamada bulunmuştur. Undawn oyununun 15 Haziran 2023 tarihinde tüm dünyada yayınlanacağının bilgisini vermişlerdir. Bununla birlikte bugünden itibaren oyunun çıkışından önce kayıt yaptıran oyuncular, oyun içi özel ödüllere erişim kazanacaktır.

Ön kayıt yaptırmak isteyen oyuncular buradan kayıt olabilir.

Undawn İçin Erken Kayıt Dönemi

Undawn’ın kıyamet sonrası dünyasında hayatta kalanları konu almaktadır. Her biri kendi kurallarına sahip olan farklı gruplar hâlinde yaşayacaktır. Bununla birlikte oyuncular, yağmacılar gibi zorlu ekiplerle bölgeleri için karşı karşıya gelecektir. Ayrıca güneş doğana dek en karanlık gecelerden bazılarını birlikte atlatacaklardır.

Felaketzedelerin evlerini, müttefiklerini ve insanlıktan geriye kalanları korumak için çok çeşitli silah ve zırhlar kullanması gerekmektedir. Standart silahların ötesinde, oyuncular birbirleriyle olan mücadelelerinde yakın dövüş silahları, drone’lar, tuzak bombalar, otomatik taretler gibi taktik teçhizatlar da kullanabileceklerdir.

Undawn | Trey Jones Resmi Sinematik Fragmanı:

Undawn, 15 Haziran 2023’te Steam üzerinden ulaşılan PC sürümüne ek olarak iOS ve Android cihazlara da gelecek. Ayrıca Türkçe dil destekli ve ücretsiz bir oyundur.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu