Gündemİlçe Haberleri

Vali Hasan Şıldak Edremit’ti Ziyaret Etti

Vali Hasan Şıldak Edremit’ti Ziyaret Etti

Vali Hasan Şıldak Edremit’ti Ziyaret Etti. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ilçe ziyaretleri kapsamında Edremit ilçesini ziyaret ederek incelemeler.

İLK ZİYARET ÜRETİM TESİSLERİNE

Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal tarafından karşılanan Şıldak, ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçemizde “Olivos” markası ile faaliyet gösteren Korkut Yağ Sabun’u ziyaret etti. Şıldak ziyaretinde fabrika üretim tesislerini gezdi. Vali Şıldak, Korkut Yağ Sabun San. A.Ş Genel Müdürü İsmet Ensari’den firma çalışmaları, geleneksel yöntemlerle doğal sabun üretimi ve ihracat yapılan ülkeler hakkında bilgiler aldı.

YÜCEL BAŞKAN’DA EŞLİK ETTİ

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’a iade-i ziyaret. Edremit’te yürütülen hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Vali Şıldak’a Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz eşlik etti.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTILAR

Edremit Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında, Kaymakamlık toplantı salonunda ilçenin asayiş ve güvenlik, pandemi ile mücadelede atılması gereken adımları  kapsamlı olarak değerlendirdiler. Değerlendirme Toplantısına Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yasin Özer katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu