Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Manyas’ta Gelişeme İmza Attı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Manyas ilçesinde önemli ziyaretlerde bulundu ve bir işletmenin açılışını gerçekleştirdi.

Vali Ustaoğlu Manyas’ta Gelişeme İmza Attı

Vali Ustaoglu Manyasta Geliseme Imza Atti 1
Vali Ustaoğlu Manyas’Ta Gelişeme İmza Attı

Kaymakam Yeşil’de Eşlik Etti

Ziyaretlerine Manyas Kaymakamı Emre Yeşil tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, ilçe hakkında detaylı bilgilendirmeler aldı. Ardından, Manyas Öğretmenevi’nde ilçe şube müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren Vali Ustaoğlu, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak önemli bir açılışa imza attı.

Vali Ustaoglu Manyasta Geliseme Imza Atti 2
Vali Ustaoğlu Manyas’Ta Gelişeme İmza Attı

İşyeri Açılışı Yaptı

Vali İsmail Ustaoğlu, Manyas ilçesinde süt ürünleri üretimi yapan bir işletmenin teşhir ve satış dükkanının açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Vali Ustaoğlu, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına adım attığımız bu özel günde memleketlerinin ve milletlerinin daha da güçlenmesini dileyerek, işletmenin ilçe için önemine vurgu yaptı. Aynı zamanda işletmenin istihdam ve üretim anlamında ciddi bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Vali Ustaoglu Manyasta Geliseme Imza Atti 3
Vali Ustaoğlu Manyas’Ta Gelişeme İmza Attı

“İhracat yapacak bir kapasiteye sahip”

Vali Ustaoğlu konuşmasında, “Bugün, Manyas ilçemizde arkadaşlarımızın da bahsettiği gibi, ilçemiz için büyük anlam taşıyan, istihdama ve üretime önemli katkılarda bulunacak kıymetli bir ailenin iş yerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu iş yerinin kesinlikle ihracat yapacak bir kapasiteye sahip olacağına inanıyorum. İnşallah Rabbim, memleketimizi ve milletimizi daha da payidar kılar. Bu açılışın ilçemize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Haber: Elif Şahin

Vali Ustaoğlu Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında Tebrikleri Kabul Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu