Eğitimİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Özel Çocukların Eğitimine Destek Oluyor

Balıkesir'de, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda nitelikli eğitim almalarını sağlamak amacıyla eğitim ve öğretim alanında çeşitli çalışmalar yürütülüyor.

Vali Ustaoğlu Özel Çocukların Eğitimine Destek Oluyor

Vali Ustaoglu Ozel Cocuklarin Egitimine Destek Oluyor 1

‘Her Çocuğun Bir Yeteneği Var!’

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü özel eğitim ihtiyacı olan tüm öğrencilerin de eğitimde fırsat eşitliği çerçevesinde eğitim alabilmeleri için gerekli planlamaları gerçekleştiriyor. Ayrıca her çocuğun kendine ait özel yeteneği olduğu bilinciyle eğitim gören özel öğrenciler için kurumları, öğretmen ve personeli iş birliği ile özverili çalışmalar yürütüyor.

Vali Ustaoglu Ozel Cocuklarin Egitimine Destek Oluyor 2

Vali Ustaoğlu Özel Çocukları Ziyaret Etti

Özel çocukların ve gençlerin yaşam becerilerini artırmak ve kaliteli eğitim almalarını sağlamak adına öğrencilerimize gereken destek sağlanıyor. Bu kapsamda; Nuran Oğuz Özel Eğitim Anaokulu, Şehit Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin Özel Eğitim Anaokulu, Sevgi Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Umut Özel Eğitim Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya gelen Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, öğretmenlerden eğitim öğretim süreci hakkında bilgi alarak okulların farklı alanlarında incelemelerde bulundu.

Özel öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali İsmail Ustaoğlu öğrencileri sosyal hayata kazandırmak için emek gösteren eğitimcilere teşekkür etti. Ayrıca velilere sabır ve fedakarlıklarından dolayı da teşekkürlerini iletti.

Vali Ustaoglu Ozel Cocuklarin Egitimine Destek Oluyor 3

Haber: Alper Çobanoğlu

Vali Ustaoğlu: ‘Seyit Onbaşı Türk Milletinin Gurur Kaynağı’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu