Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramların mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendiği günler olduğunu vurguladı.

Vali Ustaoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Ustaoglu Umut Olmaya Devam Edecegiz 2
Vali Ustaoğlu’Ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Vali İsmail Ustaoğlu’nun Bayram Mesajı

“Birlik ve beraberlik içerisinde ibadet ve dualarımız ile gönüllerimizde doyasıya manevî zenginliğini idrak ettiğimiz mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, insanlar arasındaki dargınlıkların unutulup barışıldığı, herkesin kucaklaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bayramlarda yoksullar doyurulmalı, ihtiyaç sahiplerine yardım edilmeli, akrabalar, komşular, aile büyükleri ziyaret edilerek gönülleri hoş tutulmalıdır. Çocuklar sevindirilmeli, öksüzlerin, yetimlerin hüznüne, buruk sevincine ortak olunmalıdır. Ortak coşkuyla kutlanan bayramlar, toplumdaki birlik ve kardeşlik duygularını arttırır, fertler arasındaki akrabalık ve yakınlık bağlarını güçlendirir.

Bayram günleri öncesinde ve günlerinde vatandaşlarımızın bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmeleri için, Valiliğimizce her türlü tedbir alınmış olup, ilgili birimlerimiz bayram süresince çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerdir. Bayram tatili dolayısıyla seyahat edecek olan vatandaşlarımıza, bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için trafik kurallarına mutlak suretle riayet etmelerini önemle tavsiye ediyorum.

Ramazan Bayramı’nın sevinç ve coşkuyla dolu dolu geçmesini temenni ediyor, Balıkesirli hemşehrilerimin ve bütün vatandaşlarımızın bayramını kutluyor, İslâm alemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu: ‘Bayram Sevinci Acıya Dönüşmesin’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu