GündemSiyaset

Vatan Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Albayrak “Balıkesir’e 10 Altın Proje”

Vatan Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emre Albayrak parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Vatan Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Albayrak “Balıkesir’e 10 Altın Proje”

Vatan Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emre Albayrak parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Balıkesir’de Kamu Hizmeti İçin Vatan Partisi önem taşıyor diyen Albayrak” önemli olan başkanların değişimi değil sistemin değişimidir” dedi.

“Halka Dayatılan Gündem Rantçı Sistemdir”

31 Mart Mahalli idareler seçimlerine atıfta bulunan Emre Albayrak , “ partilerin ya da belediye başkanlarının değişmesi değil, sistemin değişmesi esas meseledir” dedi. Albayrak, “ Yüzler değişebilir, partiler değişebilir, fakat sistem aynıysa sonuçta hiçbir şey değişmez.” şeklinde konuştu. Yerel seçimlerde ekonomik vaatlerin popüler hale getirilmesi mevcut rantçı sistemin halka dayattığı gündemdir diyen Albayrak, “Bizim kurmak istediğimiz sistem, halkçı sistemdir. Yolsuzluğun, torpilin, rüşvetin, insan kayırmacılığının, gösterişçiliğin ve şatafatın olmadığı; belediye kaynaklarının halkın yararına kullanıldığı sistemdir. En önemli hedefimiz bu sistemi hayata geçirmektir ”şeklinde konuştu.

“Balıkesir’e 10 altın proje hazırladık”

1) MİLLİ KENT: Belediye, milli menfaatler gözetilerek yönetilecektir. FETÖ ve PKK, belediye kadrolarına yerleştirilemez. Türkçe tabela kullanımı teşvik edilecek, Türkçemiz her alanda korunacaktır.

2) RANTÇI DEĞİL HAKÇI BELEDİYE: Halkın çıkarları, bir grubun özel çıkarlarına kurban edilemez. Vatan Partili belediyede torpil, rüşvet sökmez. Kendimizin değil kentimizin belediyesini kuracağız.

3) HALK MECLİSLERİYLE YÖNETİM: Büyükşehir belediye kanunuyla ilçe belediyeleri küçültüldü, belde belediyeleri kapatıldı, köy tüzel kişilikleri ortadan kaldırıldı. Halkın söz hakkı elinden alındı. Vatan Partisi, Balıkesir’in bütün mahallelerinde halk meclisleri kuracak. Gerçek demokrasi ortamı oluşacak.

4) ÜRETKEN KENT: Kar peşindeki şirketlerle kamu hizmeti üretilemez. Belediyemiz; işçinin, çiftçinin, hayvancının, esnafın ve sanayicinin emrinde olacak. Üretenlerin ürününe pazar yaratmak, desteklemek belediyemizin görevi sayılacak.

5) KİMSESİZLERİN KİMSESİ VATAN PARTİLİ BELEDİYE: Belediye evleri inşa ederek dar gelirli vatandaşlarımızı fahiş kira zamlarından kurtaracağız. Çocuklarımız için belediye kreşleri, yaşlılarımız için belediye huzurevleri açılacak.

6) KIRMIZI VE BEYAZIN KENTİ: Yedi düvelin işgaline karşı ilk silahlı direnişin başladığı, Kuva-yı Milliye ateşinin ilk yakıldığı yer olan Balıkesir’e İstiklal Madalyası kazandırabilmek için şehrin tüm dinamiklerini harekete geçireceğiz.

7) YEŞİL VE MAVİ KENT: Topraklarının yüzde 38’si tarım arazisi, yüzde 31’i orman olan bir kentte yaşıyoruz. Marmara ve Ege Denizlerine 290 km’lik bir kıyı şeridimiz var. Doğanın tahrip edilmesine dur diyeceğiz. Doğal ve tarihi güzelliklerimizi turizmin gelişmesi için değerlendireceğiz. Partimizin bölge ülkeleriyle olan iyi ilişkileri sayesinde Balıkesir’e turist akını olacak.

8) ULAŞIMDA DEVRİM: Balıkesir il merkezi, Bandırma ve Edremit olmak üzere 3 merkezde tramvayla ulaşımı kolaylaştıracağız.

9) DEPREME HAZIR KENT: Deprem eylem planı kağıt üzerinde kalmayacak. Sıkı denetimle depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek. Vatandaşımızın can güvenliği sağlanacak.

10) KÜLTÜR VE SPOR KENTİ: Gençlerimizi esir alan uyuşturucuyla ve LGBT yozlaşmasıyla mücadele edeceğiz. Gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. Şehrimiz sanat faaliyetleriyle ön plana çıkacak

 

Haber Merkezi

Arıcan’dan Balıkesir’e Panorama Kuvayi Milliye Müzesi Müjdesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu