Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Vekil Tüm, “Çiftçimiz güçlü bir şekilde desteklenecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, bu haftaki ziyaretlerine Erdek’te devam etti.

Ziyaret kapsamında önce Erdek Belediyesi’ne uğrayan CHP’li vekil, ardından Erdekli vatandaşlarla buluşarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Erdek’te oda ve kooperatif başkanlarıyla da bir araya gelen CHP’li Tüm, daha sonra Erdek Hastanesi’ne giderek hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP’li Tüm, Erdek İlçe Örgütü ve Belediye Başkanıyla bir arada çalışıyor!

CHP’li Mehmet Tüm’e yaptığı ziyaretler esnasında Erdek CHP İlçe Başkanı Metin Uysal, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Belediye Meclis Üyesi Şükrü Talaş, Erdek CHP Kadın Kolları Başkanı Hale Tuna ve Gençlik Kolları Başkanı Korhan Keskin eşlik etti.

CHP’li Mehmet Tüm, ziyaret kapsamında Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Karakuş, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Fatih Canbaz, Erdek Ziraat Odası Başkanı Haluk Özgür, Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Burhan Karışık, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası ve  Erdek Minibüs – Midibüs – Otobüs Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Aydın Tekin ve Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yönetim kurulu ve üyeleri ile görüşmeler yaptı ve bilgi alışverişinde bulundu.

“CHP İKTİDARINDA AVM VE SÜPERMARKETLERE KARŞI KÜÇÜK ESNAFI KORUYACAK YASAL SINIRLAMALAR GETİRECEĞİZ!”

Oda ve kooperatif başkanlarıyla yaptığı görüşmelerde kentin sorunları ve üyelerin talepleri hakkında bilgi alışverişlerinde bulunan CHP’li Tüm, başkanlara son yıllarda küçük esnafın sürekli iflas ettiğini ve CHP’nin bu konuyla ilişkin çalışmalar yaptığını ifade etti. CHP’li Tüm, CHP iktidarında AVM ve süpermarketlere karşı küçük esnafı koruyacak yasal sınırlamalar getirileceğini, esnafın diğer çalışanlarla aynı zamanda emekli olmasının ve aynı yasal haklardan yararlanması sağlanacağını, kira, araç gideri gibi işyeri masraflarının vergiden düşürüleceğini ve esnafa ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandırılacağını belirtti.

“ÇİFTÇİLERİMİZİ İNSAFSIZCA VERGİLENDİREN BU DÜZEN DEĞİŞECEK!”

Ziraat odası başkanıyla görüşen CHP’li Tüm, son yıllarda mazot, tohum ve zirai ilaçlara yapılan zamlar ve çiftçiye desteklerin yetersiz olması sebebiyle çiftçiliğin bitme noktasına geldiğine dikkat çekti. Başkana iktidara geldiğinde takdirde çiftçinin destekleneceğini ve tarımsal üretimde kullanılan tohum, gübre, mazot, tarım ilaçları gibi girdilerin yüksek maliyetlerinin aşağı çekileceğini ve vergi yükünün hafifletileceği sözünü verdi. CHP’li Tüm konuya ilişkin “CHP iktidarında çiftçilerimizi insafsızca vergilendiren bu düzen değişecek ve çiftçimiz güçlü bir şekilde desteklenecek” dedi.

CHP’Lİ MEHMET TÜM’DEN ERDEK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET!

Ziyaretlerine İyi Parti’nin Erdek İlçe Başkanlığı’na uğrayarak devam eden CHP’li Tüm, İyi Parti ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyaretleri esnasında hastaları da unutmayan CHP’li vekil, Erdek Devlet Hastanesi’ne uğrayarak hastanede yatmakta olan hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip durumları hakkında bilgi aldı. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten CHP’li Tüm, Erdek’te dolu bir programla ziyaretlerini bitirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu