GündemTeknoloji

WhatsApp’ta grup yöneticisini görevleri elinden alınabilecek

WhatsApp’ta grup yöneticisini görevleri elinden alınabilecek

WhatsApp, grup yöneticilerinin yetkilerini elinden almayı sağlayan yeni özelliğini kullanıcılara sundu. Yöneticiliği elden alma özelliği iOS için 2.18.41, Android içni ise 2.18.116 numaralı WhatsApp sürümüyle kullanıcılara sunuldu.
WhatsApp, yönetici deneyimini iyileştirmek ve kolayca yönetebilmek için daha fazla araç sağlamak amacıyla grupların yeni özelliklerini dahili olarak geliştirmeye devam ediyor. Yöneticiler için gizlilik özelliklerini test etmeye başladılar, sesli çağrıları gruplandırdılar ve grup görüntülü görüşmeleri başlattılar. Bu sefer, WhatsApp bir yöneticinin diğer yöneticileri indirmesine izin verecek bir özellik geliştirdi.
Bu hizmeti kullanmak için WhatsApp sürümünü güncellemek gerekiyor. iOS için 2.18.41, Android içni ise 2.18.116 numaralı WhatsApp sürümlerini telefonlarınıza yüklemelisiniz.
Yeni güncellemeyle WhatsApp, iOS ve Android kullanıcıları için tüm yönetici olduğunuz gruplarda işten çıkarma özelliğini kullanıma sunuyor. Yani grup yöneticilerinin yetkileri elinden alınabilecek. Grubun standart üyeleri, yöneticileri görevlerinden alamıyor.
Grup bilgisi bölümünde yöneticilerin yanında bulunan ok işaretine tıklayarak yönetici yetkilerini elinden alınabiliyor. Bir kişinin yönetici yetkileri elinden bir kez alındığında yeniden yönetici olarak atanması için gruptan çıkarılıp tekrardan eklenmesi gerekiyor.  WhatsApp’ta grup yöneticisini görevleri elinden alınabilecek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu