GündemSiyaset

YALÇIN“İŞSİZ GÜÇSÜZ EYT’LİLER SÖZÜNÜ KINIYORUZ”

AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Büyükşehir Merhaba Gazetesi’nden Kamil Akyürek ile yaptığı özel röportajda açıklamaları oldukça ürperticiydi.

Yaptığı açıklamada “İşsiz güçsüz EYT’liler sokakta dolaşıyor. Onlara neden maske verelim” diyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Yücel Yılmaz, halk sağlığını hiçe sayıp vatandaşı küçümseyen açıklamalara bir yenisini daha ekledi.  AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz halkçılık dersi !!!!! verdi. İşsiz güçsüz gezen EYT’liler diyecek kadar kötü bir üslup kullanan Yılmaz, sokağa çıkan vatandaşı suçladı. Hatta basına belediyeyi değil vatandaşı yazın diyecek kadar kibirli konuştu. Bu üslubu doğru bulmadığımızı belirterek Yılmaz’a görev ve sorumluluğunu tekrar hatırlatmak istiyoruz.

SÜPER LÜKS KONUTTAN EVDE KAL ÇAĞRISI

Süper lüks müstakil konutundan evde kal çağrısı yapan AKP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Maske her yerde var. Hiç maskesiz kalmadık ki biz. İlk zamanlar maskeye ihtiyaç yoktu. Çünkü “Sosyal mesafenizi koruyun sağda solda gezmeyin” denildi. Bunu ne gençler dinledi. Ne de işsiz güçsüz EYT’ye takılanlar dinledi. Hep dışarda dolaşıyorlar. Bu sefer maske takılacak denildi. Alınan kararların biz neden alındığını biliyoruz. Ama gazeteci sorumluluğunu alıp ayıplamayı vatandaşa değil de “Neden maske verilmiyor?” diye belediyeye yapıyor. Sokakta işi olmayan adama neden maske verelim? Vatandaşın sokağa çıkmasının sebebi ne? İşine gidiyorsa iş yerine maske veriyoruz. Maskesiz dolaşanlar işi olmayanlar” dedi. Yılmaz, “Alınan kararların biz neden alındığını biliyoruz. Ama gazeteci sorumluluğunu alıp ayıplamayı vatandaşa değil de “Neden maske verilmiyor?” diye belediyeye yapıyor. Sokakta işi olmayan adama neden maske verelim?” dedi. Sayın başkan herkes ne konuşup ne konuşmayacağını size mi soracak?

250 BİN MASKE NEREYE DAĞITILDI?

Büyükşehir Belediyesi 250 bin maske, 350 bin adet eldiven dağıtıldığını açıkladı. Bu konuda yapılan yayınlara ve çağrılara rağmen vatandaşlar markete, bankalara girdiklerinde maske alamadıklarını söylüyorlar. Bu maskeler nereye dağıtıldı? Vatandaşlar bu maskelere neden ulaşamadı?

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu