GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Yargı Dizisinde Beklenmedik Son

Yargı dizisinde beklenmedik son. Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, konusuyla izleyenleri ekran başına kilitliyor. Dün akşam yayınlanan 62.  bölümüyle de herkesi ekran başına kilitlemeyi başardı.

 

Yargı dizisinde beklenmedik son.Ay Yapım imzalı Yargı dizisinin dün yayınlanan bölümü yine izleyiciden tam not aldı. Her bölüm yeni sürprizlerle, yeni aksiyonlarla izleyici karşına çıkan Yargı’ da bu sefer başrol öldü.

Dfg

 

Yargıda dün akşam yayınlanan bölümde dizinin Ilgaz savcısının ölmesi herkesi şok etti.  63 bölümüyle sezon finali yapacak olan dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde yaşananlar yeni sezon için merak uyandırdı.

 

Ffg

 

30 Nisan 62. Bölümde Yaşananlar

 

Ilgaz’ın arayışı hayatını yıkıp dağıtacak olan noktada sonlanmak üzeredir. Kaderi, adalet bekçisi gibi gördüğü Turgut Ali’nin tuttuğu silahın namlusunun ucundadır. Hayatında gördüğü en büyük ihanet olacak. Vurulmadan önce, Turgut Ali’yle ilgili öğreneceği bambaşka gerçekler vardır.

 

Gghhj

Ceylin, Parla’nın kayıp olduğunu duyar duymaz hemen harekete geçer. Ancak bu yolun sonu beklenmedik bir yere bağlanır. Eren ve Ceylin kendilerini acı dolu bir bilinmezliğin içinde çırpınırken bulurlar.

Ceylin’in Ilgaz’ın acı haberini Eren’den alır. Ceylin’in de ruhu ölür adeta. Ancak bir yandan da yapmadığı bir şeyle suçlanmaktadır. Üstelik saklaması gereken bir sırrı da vardır.

 

Fgh

 

Ilgaz’ın haberi herkesi mahveder. Ancak Metin ve Çınar’ın herkesten daha büyük olan acısı onları bambaşka bir sınava sürükler

Yekta yine kendisinden beklenmeyecek bir hamle yapar. Cinayet soruşturmasına dahil olur. Ömer’in herkesten bir adım önde giden planları başarıyla ilerlemektedir.

 

Gghh

 

Ceylin, Ilgaz’ın acısıyla baş etmeye çalışırken hissizleşmiştir. Hayattan kopmak üzeredir. Ancak gerçeği bulmak için mücadele gücü verecek bir bilgi, ona beklemediği bir anda gelir ve bir nebze de olsa yaşama tutunmasına sebep olacaktır.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu