Balıkesir Merhaba Blog YazılarıGündemMagazin

Yargı’da İzleyenleri Etkileyen Olay

Yargı Ilgaz öldü mü? Yargı’da izleyenleri etkileyen olay!

Yargı'Da İzleyenleri Etkileyen Olay

Yargı dizisi sezon finali bölümü ile gündemde. Ceylin ve Ilgaz’ın etrafında gelişen olayların anlatıldığı dizi, büyük bir kitle tarafından yakından takip edilmektedir. Yargı’da izleyenleri etkileyen olay! İşte tüm detaylar burada…

ILGAZ ÖLDÜ MÜ?

Kanal D’nin dizisi Yargı’nın sezon finalinde Savcı Ilgaz Kaya’ya ait olduğu düşünülen bir cenaze töreni yapılmaktadır. Ceylin’in gözyaşları içinde yakınmasıyla izleyiciler, Ilgaz’ın ölümünü araştırmaya başlamıştır.

Ancak dizinin son sahnesinde hem Ilgaz’ın ölmediği hem de Ceylin’in hamile olduğu öğrenilmiştir. Nefeslerin tutularak izlendiği Yargı, bu haberlerle izleyicilerine sezon finalinde çifte mutluluk yaşatmıştır.

Ilgaz Öldü Mü?

DİZİ HAKKINDA..

“Yargı” Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin‘in üstlendiği dizidir. Ayrıca senaryosunu Sema Ergenekon kaleme almıştır. İlk bölümü 19 Eylül 2021 tarihinde yayınlanmıştır. Dram, aksiyon, psikolojik gerilim, polisiye ve suç türündedir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz paylaşmaktadır.

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR?

Urgancıoğlu, 9 Mayıs 1981 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Ortaokulu İzmir Özel Türk Koleji’nde, liseyi ise Özel İzmir Amerikan Koleji’nde tamamlamıştır. Ayrıca yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü’nde 2007 yılında bitirmiştir. Öğrenciliği sırasında Karaoğlan ve Kampüsistan dizilerindeki sahneleri ile oyunculuğa adım atmıştır. Ayrıca ilk sinema filmi Ispanaktan Nağmeler olmuştur.

Bununla birlikte Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu rolüyle 2015’te Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri’nde En iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne değer bulunmuştur.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

Haberin asıl derlemesi mynet.com'a aittir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu