Türkiye Gündemi

Yarıyıl Tatilinde Vatandaşlar Havalimanına Akın Etti

İstanbul Havalimanı, ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrenci ve öğretmenlerin iki haftalık yarıyıl tatiline girmesiyle yoğunluk yaşadı.

Yarıyıl Tatilinde Vatandaşlar Havalimanına Akın Etti

İstanbul Havalimanı, ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrenci ve öğretmenlerin iki haftalık yarıyıl tatiline girmesiyle yoğunluk yaşadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren artan hareketlilik, havalimanında zaman zaman kalabalıklara neden oldu.

Yarıyıl tatilini farklı şehirlerde geçirmek isteyen vatandaşlar, İstanbul Havalimanı’na akın etti. Yolcular, terminal girişlerindeki kontrol noktalarından geçerek iç ve dış hat terminallerinde check-in ve bagaj işlemlerini tamamladı. Bu süreçte çocuklar, havalimanındaki oyun alanlarında keyifli vakit geçirdi.

İstanbul’da görevli Matematik Öğretmeni Muhammet Özdemir, yarıyıl tatilini memleketinde annesiyle geçireceği öğrencilerine seslenerek, “Yarıyıl tatilinde hem çalışsınlar hem de eğlensinler. İlk dönem iyi geçti, ikinci dönem daha sıkı çalışacağız” dedi.

Dördüncü sınıf öğrencisi Hevidar Güleç ise ailesiyle birlikte yarıyıl tatilini Mardin’de geçireceğini belirterek, “Tatilde havuza gireceğim, buradan tüm arkadaşlarıma iyi tatiller demek istiyorum” şeklinde konuştu.

İHA

Yarıyıl Tatilinde Tarih Meraklıları Edremit’te Toplanıyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu