GündemDünyadan HaberlerEkonomiİlçe Haberleri

YATIRIMCININ GÖZDESİ HAVRAN

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy geçtiğimiz gün Mısırlı işadamlarını ağırladı. İlçede yapılabilecek yatırımların görüşüldüğü toplantıya Mimar ve Mühendislerde katıldı.

KÖKLÜ TARİH KÖKLÜ GEÇMİŞ

Haftanın üç günü mutlaka bir yatırımcı ilçemizi ziyaretre gelerek bizlerden görüş öneri alıyor. Bizlerde ilçemizi en iyi şekilde anlatıyor, tanıtıyor ve ekonomiye can olabilecek adımları atıyoruz” dedi. Başkan Ersoy, “Havran köklü Tarihi Kültürü doğal yapısı ve misafirperver halkı ile yarınlara umutla bakan bir ilçedir “ifadelerini kullandı.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “ Mısırlı dostlarımız Ülkemizde farklı il ve İlçelerde değişik alanlarda hatırı sayılır yatırımlar gerçekleştirmişler. İlçemizde ise büyük baş hayvancılık ve Ekoturizmi’ne yönelik yatırımlar yapacaklar .Heyet ile görüşmelerimiz gayet olumlu geçiyor.”

KÖKLÜ TARİH KÖKLÜ GEÇMİŞ

Mısırlı Milletvekili aynı zamanda İş adamı Amer Abdelrehim Mahmoud Ali ile birlikte heyetinde bulunan Mimar ve Mühendisler’den oluşan ve yatırım için Havran’ı ziyaret eden ekip, Başkan Emin Ersoy ile görüştü.
Belediye Başkanı Emin Ersoy ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçenin son yıllarda yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söyledi. Haftanın üç günü mutlaka bir yatırımcı ilçemizi ziyaretre gelerek bizlerden görüş öneri alıyor. Bizlerde ilçemizi en iyi şekilde anlatıyor, tanıtıyor ve ekonomiye can olabilecek adımları atıyoruz” dedi. Başkan Ersoy, “Havran köklü Tarihi Kültürü doğal yapısı ve misafirperver halkı ile yarınlara umutla bakan bir ilçedir “ifadelerini kullandı. Ersoy,bizler yerel yönetici olarak çarpık yapılaşmadan ziyade ilçemizin sağlıklı gelişimi kolay ulaşım alt ve üst yapısı yenilenmiş çevre temizliğini arıtma sorununu çözerek bizden sonraki nesillere yaşanabilir ve özünü koruyarak modern bir Havran bırakmak istiyoruz “şeklinde konuştu.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, “ Mısırlı dostlarımız Ülkemizde farklı il ve İlçelerde değişik alanlarda hatırı sayılır yatırımlar gerçekleştirmişler. İlçemizde ise büyük baş hayvancılık ve Ekoturizmi’ne yönelik yatırımlar yapacaklar .Heyet ile görüşmelerimiz gayet olumlu geçiyor.”Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu