GündemSiyaset

YENİ BİR ŞAHLANIŞ

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, “Malazgirt’le başlayan Anadolu’yu vatan kılma mücadelesi, 30 Ağustos Zaferiyle, yeni bir şahlanışa dönüşmüştür” dedi.

İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada Demiraslan, “30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlığı için attığı en büyük adımlardan biri olduğuna dikkat çeken AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, “30 Ağustos, birlik ve beraberliğin, vatan sevgisinin, büyük Türkiye hayalinin, özgürlük mücadelesinin adı ve ispatı olmuştur.” diye konuştu. Ağustos ayının Türk tarihinde parlak zafer ışıklarıyla dolu olduğunu vurgulayan Başkan Demiraslan, “Bu ayda milletimiz Malazgirt, Çaldıran, Mercidabık ve 30 Ağustos Zaferi gibi büyük zaferlere imza atmıştır. Malazgirt’le başlayan Anadolu’yu vatan kılma mücadelesi, 30 Ağustos Zaferiyle, yeni bir şahlanışa dönüşmüştür” dedi.

“30 AĞUSTOS RUHUNUN EMANETÇİLERİYİZ”

Başkan Demiraslan konuşmasının devamında, “Bu kutlu mirasın ve 30 Ağustos ruhunun emanetçileri olarak bizler, uğruna canların feda edildiği hedeflerin bölgemiz ayağında olanlarını da gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Yeni Türkiye idealine ulaşacağımıza olan inancımızı daha da güçlendiriyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümünü en kalbi duygularla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarıyla, aziz vatanımızı korumak için kanlarını bu uğurda feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu