GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, babasının kabrini ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve parti üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, babasının kabrini ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve parti üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve parti üyeleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla Türk siyasetinin önemli isimlerinden merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Babasinin Kabrini Ziyaret Etti 1

Ziyaretleri sırasında Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda bulunan Necmettin Erbakan’ın kabri başında Yasin Suresi okundu ve dualar edildi. Fatih Erbakan, burada yaptığı konuşmada, herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, bu bayramın zulüm ve sömürü altında geçirilen son bayram olmasını temenni etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Babasinin Kabrini Ziyaret Etti 2

Babasının, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yaşamı boyunca birçok kimlikte örnek bir insan olduğunu vurgulayan Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan’ın İslam’a, cihada ve dünya siyonizmine ilişkin verdiği önemli dersleri hatırlattı. Erbakan, babasının bu derslerle insanlara saadetin ancak İslam’da olduğunu, cihatın İslam’ın temel bir gerekliliği olduğunu ve dünya siyonizmiyle mücadelenin önemini öğrettiğini ifade etti.

Necmettin Erbakan’ın, İslam’ın sadece bireysel ibadetlerden ibaret olmadığını, aynı zamanda cihat dininin bir parçası olduğunu öğrettiğini dile getiren Fatih Erbakan, babasının insanlara faydalı olmayı, dava erleri olmayı ve İslam’ın mesajlarını hayata geçirmeyi Allah’tan dilediğini belirtti.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Babasinin Kabrini Ziyaret Etti 3

Kabir ziyareti sonrasında mezarlıkta bir bayramlaşma programı düzenlendi ve Fatih Erbakan, partililerle bayramlaştı. Programda, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ve parti üyeleri de yer aldı. Bu ziyaret, Necmettin Erbakan’ın önemli bir hatırasını yaşatmanın yanı sıra, partililer arasında birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdi.

Kurtdereli Mehmet Pehlivan Vefatının 85. Yılında Anıldı

AA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu