GündemSiyaset

Yeniden Refah Partisi İstanbul’da İftar Programı Düzenledi

39 ilçe belediye başkan adayı ve çok sayıda partili katıldı

Yeniden Refah Partisi İstanbul’da İftar Programı Düzenledi

39 ilçe belediye başkan adayı ve çok sayıda partili katıldı

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği iftar programına, Yeniden Refah Partisi Başkanı Dr. Fatih Erbakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, 39 ilçe belediye başkan adayı ve çok sayıda partili katıldı.

Yeniden Refah Partisi Istanbulda Iftar Programi Duzenledi 1

Programda konuşan Yeniden Refah Genel Başkanı Erbakan, Türkiye’nin dört bir yanından müjdeli haberlerin geldiğini belirterek, sahada en güçlü esen rüzgarın Yeniden Refah rüzgarı olduğunu ifade etti. Erbakan, anket firmalarının, gazetecilerin ve yorumcuların Yeniden Refah Partisi’nin oyunu artıracak tek parti olduğu konusunda mutabık olduğunu ancak oy artışının ne kadar olacağı konusunda farklı düşüncelerin olduğunu dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi Istanbulda Iftar Programi Duzenledi 2

Geçmişteki anketlerin Yeniden Refah Partisi’ni yeterince yansıtmadığını belirten Erbakan, bu seçimde Allah’ın izniyle yüzde 20’nin üzerinde oy alacaklarını iddia etti. Üye sayılarında yaşanan artışın ve düzenlenen etkinliklerin Yeniden Refah rüzgarının gücünü gösterdiğini vurguladı.

Gölcük Barajı Projesinin İhalesi Bu Yıl Gerçekleşecek

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu