GündemSiyasetTürkiye Gündemi

“YEREL SEÇİMLERE TEK BAŞINA KATILACAĞIZ”

MHP lideri Devlet Bahçeli, teşkilatlara gönderdiği yazıda önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Cumhur İttifakı’na verdikleri öneme dikkat çekerek, “İttifakın ruhuna uygun davranılmaya azami özen gösterilecek. Partimiz yerel seçimlere tek başına katılacaktır” ifadelerini kullandı

“DAĞILACAK KURU BİR ORTAKLIK DEĞİL”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP teşkilatlarına bir genelge gönderdi. Gönderilen yazıda Cumhur İttifakı’nın önemine dikkat çekildi. Bahçeli, Cumhur İttifakı’na gereken hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini söyledi, yerel seçimlere ise tek başına girileceğini belirtti. Bahçeli Cumhur İttifakı’na yönelik şu ifadeleri kullandı:”Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin mimarı olan Cumhur İttifakı Türkiye’nin istikbal umudunu, istiklal ufkunu bünye ve dokusunda barındırmaktadır. Cumhur İttifakı Türk tarihinin bir anında, tesadüfen, siyasi pazarlık neticesinde ortaya çıkmış gelip geçici bir heves, iş bitimi dağılacak kuru bir ortaklık değildir, asla da böyle görülmemelidir. Cumhur İttifakı bu mahsura karşı gereken hassasiyeti inanıyorum ki gösterecektir.”

Bahçeli, sosyal medya üzerinden MHP’ye yönelik provokasyonlar olduğunu söyleyen Bahçeli, “Bazen şahsımın bazen de merhum başbuğumuzun fotoğrafını profil resmi yapıp veya açtıkları sahte hesaplar üzerinden içe dönük dedikodu çıkaran, itibar cellatlığı yapan, şerefsizce nifak çıkaran kişi ya da kişilerin tespiti süratle yapılacaktır. MHP’nin şerefli mensupları üzerinde karalamalar yapanlar hakkında her türlü hukuki müracaatla birlikte, bu ajan ve provokatörlerin ifşası da derhal sağlanacaktır.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu