Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

YERLİ MALI HAFTASINDA YERLİ MEYVELER ÖNE ÇIKTI

YERLİ MALI HAFTASINDA YERLİ MEYVELER ÖNE ÇIKTI

 

Balıkesir Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Yerli Malı haftasında meyve ikramında yaptılar. Oda Başkanı Nurullah Bozkır ve Başkanvekili Ali Kocagöz Plevne Okulunda öğrencilerle buluştu. Yerli Malı Haftasının önemini anlattı.

Öğrenciler Balıkesir Ürünlerini Tanıdı
Oda Başkanı Nurullah Bozkır elinde sepet sepet meyve ile öğrencilere yerli malı haftasının ve Balıkesir’in verimli topraklarının meyvelerini anlattı. Oda Yönetimi, Balıkesir Plevne İlkokulunda Yerli Malı Haftası kutlama etkinliğine katıldı. Sebze Meyveciler Odası Başkanı Nurullah Bozkır Plevne İlkokuluna yapılan ziyarette Öğrencilere yerli malının önemini anlattı. Balıkesir’de yetiştirilen her meyvenin sağlık açısından da değerli olduğuna dikkat çekti.

Oda’dan Okul Yönetimi ve Öğrencilere Teşekkür
Plevne İlkokuluna yapılan ziyarette Öğrencilere yerli malının önemine değindiler. Oda Başkanı Bozkır, Balıkesir’de ki pazarcıların kendi ürünlerini yetiştirip pazara taşıdıklarına değindi.Başkan Bozkır, Balıkesir Plevne İlkokulu Müdürü Cevat SARP, Müdür Yardımcısı Emel KARACA ve Plevne Mahalle Muhtarı Neslihan ATLI’ya bizlere göstermiş oldukları ilgiye teşekkür etti.

Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu