Gündemİlçe Haberleri

Yeşil Alanda Burhaniye’den Rekor

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, kentin gelişimi ve turizm alanındaki değişim için yaptığı çalışmalarla sahillerin ve yeşil alanların kente olan ilgisini artırdığını belirtti. Deveciler, 5 yıl içinde Burhaniye'nin turizm potansiyelinde gözle görülür bir artış yaşandığını ifade etti.

Yeşil Alanda Burhaniye’den Rekor

Yesil Alanda Burhaniyeden Rekor 1

Başkan Deveciler, 5 yıl önce belediye başkanlığına seçilerek Burhaniye’ye her alanda hizmet etmeye başladığını ve bu süreçte kentin Türkiye genelinde daha fazla tanınır hale geldiğini dile getirdi. Ayrıca, Burhaniyelilere sosyal belediyeciliğin tüm imkânlarını sunduklarını belirtti.

Yesil Alanda Burhaniyeden Rekor 2

Deveciler’in Rekor Yeşil Alan Çalışması

Başkan Deveciler’in liderliğindeki Burhaniye Belediyesi, Pelitköy sahilinde Bağlarburnu ve Gadana mevkilerine 60 bin m² rekreasyon alanı kazandırarak tatilcilerin ilgisini çekti. Zeytin ağaçlarıyla çevrili doğal sahil olanaklarını vatandaşlara sunan Deveciler, binlerce turisti ilçeye çekmeyi başardı.

Yesil Alanda Burhaniyeden Rekor 3

Sahil ve Piknik Uyumu

Başkan Deveciler, sahilleri sadece denize girmek için değil piknik, mesire ve donatı alanlarıyla da zenginleştirdiklerini duyurdu. Öğretmenler mahallesinde yaptığı sahil yolunu Burhaniyelilerin hizmetine açarak, sahilin kapalı kalması ve tek taraflı trafik sıkıntısına çözüm getirdiğini ifade etti. Ayrıca, ilçenin sahillerini yürüyüş ve bisiklet yolları ile donattığını, Özgürlük ve Demokrasi Parkları başta olmak üzere kısa zamanda 200 bin m² yeşil alan yaratmayı başardıklarını söyledi. Bu çalışmalarla, Türkiye’de kişi başına en fazla yeşil alan düşen kentler sıralamasında ilk sıralara yükselerek bir rekora imza attıklarını paylaştı.

Haber: Bülten

Burhaniye AK Parti Adayı Vatandaşlarla Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu