TeknolojiDünyadan HaberlerGündem

YouTube’da Aboneler İçin Özel İçerik Geliyor

YouTube, içerik üreticilerine yönelik yeni bir özellik duyurdu.

YouTube’da Aboneler İçin Özel İçerik Geliyor

YouTube, içerik üreticilerine yönelik yeni bir özellik duyurdu: Üye Özel Shorts. Bu özellik, yaratıcıların kısa video içeriklerini sadece ücretli aboneleriyle paylaşmalarına olanak tanıyacak. Ücretli abonelere özel duyurular, ürün tanıtımları ve sınırlı süreli teklifler gibi içerikler sunulacak.

Üye Özel Shorts özelliği, içerik üreticilerine aboneleriyle daha yakın bir bağ kurma ve benzersiz içerik sunma fırsatı sağlıyor. Kullanıcılar, soru-cevap etkinlikleri, perde arkası bakışlar veya yaklaşmakta olan içeriklerin ön gösterimleri için bu özelliği kullanabilecekler.

Youtube'Da Aboneler İçin Özel İçerik Geliyor

İçerik üreticileri, yükledikleri bir Short videoyu “üye özel” olarak işaretleyerek sadece abonelerine sunabilecekler. Ayrıca, içeriklerini belirli bir süre sonra herkese açık hale getirerek abonelerine erken erişim sağlama seçeneğine de sahipler.

Bu hamle, TikTok’un abonelik tekliflerini genişletme planlarının ardından geldi ve kısa video içerik (Shorts) pazarındaki rekabeti daha da artıracağı öngörülüyor. YouTube’un Üye Özel Shorts adımı, içerik üreticilerinin gelirlerini çeşitlendirme ve izleyicilerle daha yakın bir etkileşim kurma imkanı sunuyor.

 

 

Haber: Bülten

Düşünce Yoluyla Oyun Oynayabileceğinizi Düşündünüz Mü?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu