Etkinlikİlçe Haberleri

‘Zamanı Durduranlar’ Fotoğraf Yarışması Başlıyor

Balıkesir'de İnsan ve Tabiat Temalı “Zamanı Durduranlar” fotoğraf yarışması gerçekleşecek.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İDAMADRA Jeoparkı Turizm Altyapı Hizmeti Belediyeler Birliği, Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) işbirliğinde, “Zamanı Durduranlar” isimli fotoğraf yarışması düzenliyor.

Yarışmanın Amacı

Yarışmanın temel amacı, öğrencilerin insanın tabiatla barışını, fotoğraf sanatının evrensel dilini kullanarak ifade etmelerini sağlamak. “Zamanı Durduranlar” teması altında düzenlenecek olan yarışma, doğanın güzellikleri ile insanın etkileşimini yakalamayı hedefliyor.

Jüriler Uzman İsimler Olacak

Yarışmaya katılım için son tarih 22 Şubat 2024 olarak belirlendi. Öğrenciler, kendi bakış açılarıyla çektikleri fotoğraflarla doğa ile insan arasındaki uyumu ve barışı yansıtabilecek. Yarışmanın jürisi, uzman isimlerden oluşacak ve başvurular değerlendirilirken orijinalite, estetik, anlam taşıma gibi kriterlere özel önem verilecek.

“Bu yarışma ile öğrencilerimizi doğayla iç içe olmaya teşvik ediyoruz”

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı , yaptığı açıklamada, “Bu yarışma ile öğrencilerimizi doğayla iç içe olmaya teşvik ediyoruz. Fotoğraf sanatının gücünü kullanarak, insanın tabiatla uyumunu ve zamanın durduğu anları bizimle paylaşmalarını bekliyoruz. İlgiyle beklediğimiz bu etkinlik, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına vesile olacak” dedi.

Yarışma İle İlgili Detaylar

Katılımcılar, yarışma ile ilgili detaylı bilgilere Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden veya ilgili sosyal medya hesaplarından ulaşabilirler. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, belirlenen tarih olan 22 Şubat 2024 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Haber Merkezi

Karesi’de Dil Bilinci Yarışması Birincileri Açıklandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu