Gündem

103. Yıla 103 Temsilci Genç

103. Yıla 103 Temsilci Genç

Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurul Toplantısı yaptı.

 

Balıkesir Kent Konseyi Gençlik Meclisi kurul toplantısına, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında “103. Yıla 103 Temsilci Genç” ile girdi.

GENÇLİK MECLİSİ PROGRAMI

Programın başlangıcında, Atatürk Anıtında Saygı Duruşu, ve İstiklal Marşınının ardından Gençlik Meclisi Kent Konseyi, çelenk sunumu yaptı. Gençler Alacamescit camiinde hayır için toplandı, dua okundu daha sonra Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda gençler toplantıya katıldılar.

 

02 1

 

YÜCEL YILMAZ GENÇLERİ DİNLEDİ

Toplantıda 19 Mayıs Gençlik Spor bayramı kapsamında, gençlerin istek ve talepleri dinlendi. Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz toplantıda gençlere ;’’Balıkesir’e değer katan, şehrimizi geleceğe yönelik ileriye taşıyacak projeleri destekliyorum. Balıkesir’de her haftasonu mutlaka bir tiyatro ya da gençlerin gidebileceği etkinlik olmalı’ ’dedi.

 

03

 

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Gençlik Meclisi Genel Kurul Toplantısında, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı ve Balıkesir Gençlik Meclisi Başkanı Kerim Gülgönül katılım sağladı. Balıkesir Yürütme Kurulu ve çalışma gruplarına toplantıya katılım sağladıkları için teşekkür belgesi verildi.

 

04 1

 

SAMSUN VE ANKARAYA GEZİ

Gençlik Meclisi Başkanı Kerim Gülgönül teşekkür belgelerini tek tek yürütme kurulundakilere ve çalışma grubundakilere teslim etti. Gençlik Meclisi, “Temsilci Genç” programı ile Balıkesir’de programa katılım sağlayan gençlere Samsun ve Ankara’ya bir gezi düzenlenebileceği ifade edildi.

Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu