GündemDünyadan Haberler

12 Arkadaşını Zehirledi: Sağ Kalan Yok

12 Arkadaşını Zehirledi: Sağ Kalan Yok , Tayland’ın başkenti Bangkok’ta bir kadın, aralarında eski sevgilisinin de bulunduğu 12 arkadaşını siyanürle zehirledi.

 

12 Arkadaşını Zehirledi: Sağ Kalan Yok

3 40

Kadın Tutuklandı

Tayland’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Başkent Bangkok’ta yaşayan Sararat Rangsiwuthaporn, 12 arkadaşını siyanürle zehirleyerek öldürmek suçundan tutuklama aldı.

 

Cüzdanı ve Çantası ise Kayıp

Tayland polisi tarafından yapılan açıklamada, adli tıp incelemesinde Khanwong’ın vücudunda siyanür tespit oldu. Ayrıca telefonu, cüzdanı ve çantasının da kayıp olduğu kayıtlar arasında.

 

Hayatını Kaybedenler Arasında 2 Polis Var

Rangsiwuthaporn’un arkadaşlarının art arda hayatını kaybetmesinin ardından polis, cinayet soruşturmalarına hız verdi. Cinayetlerin 2020 yılında başladığını ve tüm kurbanların benzer şekilde hayatını kaybettiğini ifade eden polis, bazı cesetlerin ise yakıldığını söyledi. Hayatını kaybedenler arasında 2 polis de var.

 

Suçlamaları reddetti

Tüm şüphelerin odağında bulunan Sararat Rangsiwuthaporn, dün tutuklanmasının ardından hakkındaki suçlamaları reddetti. Yetkililer, Rangsiwuthaporn’un kefaletle serbest bırakılma talebini de kabul etmedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu