Gündemİlçe HaberleriSiyaset

“16 YILLIK DÖNEMİ ANLATIYOR”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için son 4 gün. Pazar günü yapılacak olan seçim heyecanı başladı. Seçim çalışmaları ise siyasiler tarafından sürdürülüyor. Önceki gün Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, ilçede ve çevre ilçelerde bir çalışma gerçekleştirdi.

Seçimlerin önemini vatandaşlara anlatan Avcı, huzur ve istikrarın sürmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek istiyor. Belediyeden edinilen bilgiye göre,Gündüzleri mesai saatleri içerisinde belediye ve seçim çalışmalarına yoğunlaşan Başkan Avcı, mesai saatleri dışında ve hafta sonları akşamları da seçim çalışması yürütüyor. Başkan Avcı vatandaşları sadece seçim çalışmaları için ziyaret etmiyor.

Kırsal mahallelerde cemiyetler tarafından düzenlenen hayırlara, sünnet törenleri ve evlilik merasimlerine de katılan Avcı, vatandaşların sevinçlerine, kimi zaman ise üzüntülerine de ortak oluyor. İlçedeki 94 mahalleyi tek tek gezen ve vatandaşlarla buluşan Avcı, belediyenin hizmetlerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarının 16 yıllık çalışmalarını da vatandaşlara anlatıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu