GündemSiyaset

YENİ ÜYELERE ROZET TÖRENİ

CHP Altıeylül İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle 45 vatandaşa parti rozeti takıldı. İl Başkanı Serkan Sarı yeni katılımlar ile birlikte CHP’nin güçlenerek iktidara geleceğini vurguladı.

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığını açıkladığı 4 Mayıs 2018 tarihi ile 30 Mayıs 2018 tarihleri arasını kapsayan dönemde partiye üyelik başvurusunda bulunan 45 kişiye dün düzenlenen törenle CHP rozetleri takıldı.CHP Altıeylül İlçe Başkanlığında düzenlenen rozet takma törenine Milletvekili Adayları İrfan Barış ve Berrin Gençoğlu ile birlikte İl Başkanı Serkan Sarı, Altıeylül İlçe Başkanı Haydar Çuhadar ve partililer katıldı.

SARI: “ARTAN BİR COŞKU HAKİM”

CHP İl Başkanı Serkan Sarı  Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığından sonra halkımıza artan bir coşku olduğunu aktardı: “Bugün sizlerin varlığı gücümüze güç kattı. CHP, bugün halkın iktidarını kurmak için çıktığı bu yolda sizlerle birlikte omuz omuza, halkın her bir ferdiyle mücadele edecek ve bu mücadeleyi kazanacaktır. Kazanmamıza ve iktidarımıza 5 gün kalan şu günde burada sizlerle beraber olabilmek bizleri gururlandırdı. Görüyoruz ki Cumhurbaşkanı adayımız, eniştemiz Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla beraber sahada, halkımızda artan coşkuyu bugün üyelik başvurularıyla net bir şekilde görmekteyiz.

Bu umudu iktidara taşımak bizlerin elindedir. Ve bunun için her türlü emeği veren mücadele eden, gününe gün saatine saat katan, sabahtan akşama kadar durmadan yorulmadan bu mücadeleye destek olan siz değerli partililerimizin her birine tek tek teşekkür ediyorum.” Dedi. Yapılan konuşmaların ardından partiye yeni katılan 45 vatandaşa rozetleri takıldı. Sevda Kaygısız

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu