Gündem

2021 Projeleri İle Sındırgı Başlı Başına Bir Değer Olacak

2021 Projeleri İle Sındırgı Başlı Başına Bir Değer Olacak

 

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş 2020 yılında sona yaklaşılırken hem yıl içinde hem de 2021 projeleri ile Sındırgı’ya büyük kazanımlar sağladı. Sındırgı İlçesi’nde yazın salatalık tarlalarına inen Başkan Yavaş son dönemlerde o tarlaları sulayacak olan Göletlerin çalışmalarını yerinde incelmeye devam etti.

 

TURİZM BU YILIN GÜNDEMİNDE

 

Sındırgı’da yılın son döneminde çalışmalar yine hız kesmiyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın talimatı ile yürütülen projelerle ilçe adeta her alanda yükselişe geçmiş durumda. Başkan Yavaş tüm projeleri tek tek yerinde incelemeyi ihmal etmiyor. Son dönemde ise turizm faaliyetlerinde yükselişe geçen ilçede hareketliliği yükseltmeye yönelik olarak Botanik Park kurulması gündemde. İçerisinde farklı bitki türlerinin yetiştirileceği Botanik park ile turizm faaliyetlerinin hareketlenmesi bekleniyor. Covid-19 pandemi sürecinde tüm ülkede etkisini gösteren sakinlik ilçede de etkisini gösterdi. Ancak İlçe Belediye Başkanı Yavaş tedbirlere uyulduğu sürece el birliği ile salgının ülkede üstesinden gelineceğini düşündüğünü her fırsatta dile getiriyor. Başkan Yavaş yeni yıl da Sındırgı’daki yeni projeler ile Sındırgı’nın bölgede her alan yükselen başı başına bir değer olacağını ifade ediyor.

 

SADECE YATIRIMLAR DEĞİL HİZMETLER DE HIZ KESMİYOR

Sındırgı’da covid-19 pandemisi sürecinde sadece yatırımlar ön plana çıkmıyor. İlçe genelinde hali hazırda yürütülen temizlik ve dezenfeksiyon faaliyetleri de dikkat çekiyor. Düzenli olarak doğal alanlarda yapılan atık ve çöp toplama çalışmalarının yanı sıra pandemi ile mücadelede ilgili ekipler gece gündüz demeden ilçenin her noktasını hijyene kavuşturuyor.

ESNAFA PANDEMİDE DESTEK

Covid-109 pandemisinden etkilenen ilçe esnafına da yardımcı olmak isteyen Başkan Yavaş konu ile ilgili olarak önce İlçe Belediyesi’ne ait mülklerin kiracılarından 3 ay süre ile kira alınmayacağı kararını vatandaşlar için açıklarken bir yandan da diğer esnaflar için iletişim çalışmaları yürütüyor. İletişim çalışmaları kapsamında ilçe esnafının pandemide paket servis ile hizmet vermesi üzerine Başkan Yavaş esnafların daha fazla tüketiciyi ulaşabilmelerini sağlamak adına belediye sosyal medya hesapları üzerinden iletişim desteği sağlıyor.

UZAKTAN EĞİTİM DE UNUTULMADI

Tüm bunların yanı sıra ilçede uzaktan eğitime yönelik destek adına ilçe öğrencilerine dağıtılması için 150 adet tablet temin edilmesine öncülük eden Sındırgı Belediyesi işbirliği sağlayan hayırsever vatandaşlar ile ele ele vererek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyacı olan öğrencilerin tespit edilmesi ile uzaktan eğitime bağlanması için öğrencilere tabletlerin ulaştırılmasını sağladı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu