Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

27 Suçtan Aranan Şahıs Balıkesir’de Yakalandı

27 Suçtan Aranan Şahıs Balıkesir’de Yakalandı

 

İki yıldır 27 ayrı suçtan aranan F.D adlı şahıs Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı bir ekip tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon ile ele geçirildi. 27 ayrı suçtan aranan F.D’nin 2 ayrı suçtan arana eşi ile birlikte Körfez Tatil beldelerinden biri olan Edremit’e bağlı Akçay Mahallesinde Yakalanması dikkat çekti.

 

Önce İstihbarat İle Yerleri Belirlenmiş

Balıkesir Valiliğinden yapılan duyuruda, 27 ayrı suçtan aranan F.D. ve 2 ayrı suçtan aranan eşi G.D’nin Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca ‘yapılan istihbar çalışmaları kapsamında, Edremit ilçesi Akçay mahallesine geldiği tespit edildiği ve ekipler tarafından gözaltına alındığı belirtiliyor. Bölgede çok sayıda ikinci konut olarak addedilen kiralık yazlıkların varlığı bu tip suçluların saklanmak için bu bölgeyi tercih ettiği iddialarını da güçlendiriyor.

Savcılık Kararı İle Arama

Ekipler, “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kullanımlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık ve Dolandırıcılık” suçları olmak üzere aranan F.D. ve eşi G.D. ile ilgili yapılan tespit üzerine, belirlenen adrese Cumhuriyet Savcısından alınan arama kararına istinaden arama yaparak gözaltına aldı.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Maalesef edremit Körfezi suçlu için saklama yeridir hiç unutmam 15 yıl önce 6 kişinin katili 8 yıl sonra saklandığı Altınkum Pazarköy sitesinde yakalanmıştı .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu