Eğitimİlçe Haberleri

‘365 Gün Öykü’ Platformu Faaliyette

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) öncülüğünde hazırlanan ve okul öncesi dönemdeki çocuklara yönelik eğitim ve okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen “365 Gün Öykü” platformunun faaliyete geçtiğini duyurdu.

‘365 Gün Öykü’ Platformu Faaliyette

365 Gun Oyku Platformu Faaliyette 1
‘365 Gün Öykü’ Platformu Faaliyette

Çocukların Gelişimi İçin Özel Hazırlandı

MEB, erken çocukluk döneminden itibaren çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra kelime hazinesini artırmayı, dinleme ve konuşma yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan bir internet platformu olan “365 Gün Öykü”yü oluşturdu. Bu platform, çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla özel olarak tasarlandı.

Ailelere Çağrı Yaptı

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesapları üzerinden bu platformun duyurusunu yaparak, ebeveynleri ve ilgili kişileri çocuklarına bu platform üzerinden erişim sağlamaya davet etti. Platform, çocukların eğlenceli bir şekilde öyküleri dinleyebilecekleri, kelime dağarcıklarını geliştirebilecekleri ve dil becerilerini ilerletebilecekleri interaktif içerikler sunuyor. MEB’in öncülüğünde hayata geçirilen “365 Gün Öykü” platformu, çocukların eğitimine destek olmayı ve onların gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Haber: Bülten

Milli Takım Havuzuna Balıkesir’den 6 Sporcu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu