Gündem

STK Projeleri Medya Aracılığıyla Görünürlük Kazanıyor

Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) iş birliğiyle hayata geçirilen "Sivil Toplum Medya Buluşmaları" programı, 7 bölgede 7 ilde düzenlendi.

STK Projeleri Medya Aracılığıyla Görünürlük Kazanıyor

Stk Projeleri Medya Araciligiyla Gorunurluk Kazaniyor 1

STK’lara Sunumlar Yapıldı

İçişleri Bakanlığı’nın öncülüğünde, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleşen proje, sivil toplum kuruluşlarının sesini daha etkin bir şekilde duyurmasını sağlıyor. Program kapsamında, sivil toplum kuruluşları ile medyanın iletişiminin güçlenmesi hedeflendi. Alanında uzman sivil toplum kuruluşu yöneticileri, akademisyenler, hukukçular ve gazeteciler, çeşitli konularda sunumlar gerçekleştirerek katılımcılara değerli bilgiler aktardılar. “Sivil Toplum Örgütlerinin Dijital Kapasitesinin Geliştirilmesi”, “Sivil Toplum Kuruluşları Etkin Sosyal Medya Kullanımı”, “Sivil Toplum Kuruluşları Basın ve Medya İletişimi” gibi konuların yanı sıra, “İnternet Ortamında Kişisel Verilerin Korunması ve Telif” gibi önemli meseleler de ele alındı.

Stk Projeleri Medya Araciligiyla Gorunurluk Kazaniyor 2

STK’lar, Medya ile Projelerini Duyuruyor

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün sivil toplum kuruluşlarını destekleyerek önemli projelerin hayata geçmesine katkı sağladığını belirtti. Dr. Basa, “Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Türkiye’deki STK’ların karar alma süreçlerine aktif katılımını destekleyerek kurumsal yapılarının gelişimine, kamu-STK iş birliğinin güçlenmesine ve sivil toplumun rolünün artırılmasına önemli katkılar sunmaktadır. Bu çerçevede gerçekleştirdiğimiz ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ projesiyle STK’ların bu misyonuna katkıda bulunmaya çalıştık. Projeyi gerçekleştirdiğimiz illerdeki STK’lar, medya ile daha güçlü bir iletişim kurarak projelerini kamuoyuna daha etkin bir şekilde aktarabiliyorlar” dedi.

Stk Projeleri Medya Araciligiyla Gorunurluk Kazaniyor 3

Haber: Bülten

BGYC’ye STK Ziyareti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu