Gündemİlçe Haberleri

 Ahmet Akın 23 Nisan Coşkusunu Şehre Taşıdı

Kuvayi Milliye'nin başşehri Balıkesir, Cumhuriyet'in ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün memleketidir

Ahmet Akın 23 Nisan Coşkusunu Şehre Taşıdı

Kuvayi Milliye’nin başşehri Balıkesir, Cumhuriyet’in ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün memleketidir

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Akın Balıkesir’in Mili Kuvvetler çarşısında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yürüyüş etkinliği düzenledi. Yapılan yürüyüşün ardından Atatürk Parkı içerisinde bulunan Atatürk Anıtı önünde devam eden şenlikte çocuklarla beraber konuşma yaptı.

Ahmet Akın “Balıkesir’in tüm evlatları bizim evlatlarımızdır.

Çünkü o evlatlar Cumhuriyet’in emanetleridir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm ümidi gençliktedir. İnşallah ileride Her zaman, her daim, her zaman birlik beraberlik içerisinde olacağız. Kuvayi Milliye’nin başşehri Balıkesir, Cumhuriyet’in ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün memleketidir. Bu sene Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 104. kuruluş yıl döneminde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına ilan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Bu coşku artarak devam edecek söz veriyoruz. 23 Nisan Egemenlik koşulsuz şartsız milletindir diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kökeninde yüce milletimizin bağımsızlığını dünyaya ilan eden bir milattır.

23 Nisan barışın, sevginin, dostuluğun en güzel anların yaşandığı bir bayramıdır. Atatürk’ün, Türk milletinin bağımsızlığı ve gücünü emanet ettiği çocuklar bugün sizin gününüz.

Ahmet Akin 23 Nisan Coskusunu Sehre Tasidi 1

Gözlerinizdeki ışık, ve gülümsemeniz hiç eksilmesin. Balıkesir olarak bu yıl 23 Nisan’ımızı çok daha güçlü, çok daha heyecanlı Kuvayi Milliye şehrine yakışır bir coşkuyla kutluyoruz.

Büyükşehir Belediye’niz olarak her çocuğumuza eşit fırsatlar sunan bir şehir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için en iyi eğitim olanaklarını sunacak değerli gençlerimizin sunduğu fikirler ve hayallerini destekleyeceğiz.

Balıkesir’imizi onlar için daha sağlıklı, daha mutlu ve daha güvenli bir şehir haline getireceğiz.

Eğitim merkezlerimizden kreşlere, spor sahalarımızdan eğitim ve kırtasiye desteklerine, kültür, sanat faaliyetine kadar her alanda evlatlarımızın yanında olacağız. Balıkesir’imizde bir çocuk meclisimiz olacak.

Balıkesir’imizde Tıbbiye’li Hikmet Çocuk Tıp Merkezimiz olacak. Aynı zamanda sözlerimi Ulu Önderimiz, Gazi başkomutanımız Atatürk’ün bir deyişiyle bitirmek istiyorum.

Küçük hanımlar, küçük beyler, sizlerin geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl olarak boğacak olan sizlersiniz.

Ahmet Akin 23 Nisan Coskusunu Sehre Tasidi 2

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal, Atatürk. Hepinizle gurur duyuyorum. Yolunuz açık olsun.” dedi

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamak üzere şehrin Mili Kuvvetler Çarşısı’nda unutulmaz bir yürüyüş etkinliği düzenledi. Binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, bayram coşkusunu şehre taşıdı. Ardından, etkinlik Atatürk Parkı içerisinde bulunan Atatürk Anıtı önünde devam etti ve burada çocuklarla beraber renkli ve neşeli bir şenlik düzenlendi. Ahmet Akın, çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla konuşma yapma fırsatı buldu ve bayram sevincine ortak oldu.

Başkan Akın’dan Samimi Konuşma

Ahmet Akın, çocuklarla bir araya gelerek duygusal ve samimi bir konuşma yaptı. Onlara, Cumhuriyet’in geleceğinin onların ellerinde olduğunu vurgulayarak ilham verdi. Başkan Akın’ın liderliğindeki etkinlik, şehre coşku ve renk kattı. Çocuklar için düzenlenen etkinliklerle dolu gün, şehrin dört bir yanını bayram havasına soktu.

Balıkesir’de Her Çocuğa Eşit Fırsatlar

Başkan Akın, Balıkesir’in her çocuğuna eşit fırsatlar sunmayı hedeflediklerini belirtti. Akın, Balıkesir’i daha yaşanabilir, daha mutlu ve daha güvenli bir şehir haline getirmeyi vadetti. Çocukların her alanda desteklenerek, şehrin geleceğine ışık tutacaklarını belirtti. Konuşmasını Atatürk’ün çocuklara olan güvenini hatırlatarak sonlandıran Akın, Balıkesir’in geleceğini çocuklara emanet etti. Gelecek için umut dolu mesajlar verdi.

Ahmet Akın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Buse Tuncay

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu