Gündemİlçe Haberleri

Ahmet Akın BASKİ İle İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, resmi olarak göreve başladıktan sonra ilk adımını atarak Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) ile bir araya geldi.

Ahmet Akın BASKİ İle İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, resmi olarak göreve başladıktan sonra ilk adımını atarak Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) ile bir araya geldi. Mazbatasını alarak görevi devralan Başkan Akın, devir teslim töreninin ardından iş başı yaparak kent yönetimiyle ilgili çalışmalara başladı. BASKİ yöneticileriyle gerçekleştirdiği ilk toplantıda, belediyenin önemli birimlerinden biri olan su ve kanalizasyon hizmetlerinin mevcut durumu ve gelecek planları masaya yatırıldı.

Toplantıda, BASKİ’nin yürüttüğü projeler, altyapı çalışmaları, su ve kanalizasyon sistemlerindeki güncel durum, mevcut sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Başkan Akın, BASKİ yöneticilerinden şehrin su ve kanalizasyon altyapısının güçlendirilmesi ve iyileştirilmesi için yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde öğrendi. Ayrıca, belediyenin su kaynaklarının sürdürülebilir kullanımı ve çevre dostu politikaları konusundaki stratejileri de görüşüldü.

Ahmet Akın Baski̇ İle İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Haber: Bülten

Bandırma’da Yeni Belediye Başkanı Dursun Mirza Göreve Başladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu