Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Bandırma’da Yeni Belediye Başkanı Dursun Mirza Göreve Başladı

Seçimlerde %50.95'lik oy oranıyla toplam 49.280 oy almıştı

Bandırma’da Yeni Belediye Başkanı Dursun Mirza Göreve Başladı

Seçimlerde %50.95’lik oy oranıyla toplam 49.280 oy almıştı

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bandırma Belediye Başkanı olarak seçilen CHP’li Dursun Mirza, mazbatasını aldı ve göreve başladı. Seçimlerde %50.95’lik oy oranıyla toplam 49.280 oy alarak Bandırma Belediye Başkanı seçilen Dursun Mirza, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak Bandırma halkına teşekkür etti ve vaat ettiği projeleri hayata geçirme zamanının geldiğini belirtti.

Bandirmada Yeni Belediye Baskani Dursun Mirza Goreve Basladi 1

Mazbatasını aldıktan hemen sonra sahaya inen Dursun Mirza, Cumhuriyet Meydanı’nda tadilat başlattı ve meydanı tamamen yenileme sözü verdi. Bandırma Belediyesi’nde devir teslim gerçekleşti ve görev süresi sona eren Tolga Tosun, belediyeyi yeni başkan Dursun Mirza’ya devretti. Tolga Tosun, hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Dursun Mirza ise önceki başkanı için olumlu sözler sarf ederek, birlikte çalıştıkları yıllarda Bandırma’ya katkılar sağladıklarını ifade etti.

Bandirmada Yeni Belediye Baskani Dursun Mirza Goreve Basladi 2

Dursun Mirza, Bandırma Belediye Başkanı olarak görevine başladıktan sonra belediye personeli tarafından karşılandı ve başkanlık makamına çıktı. Tolga Tosun ile bir araya gelerek çiçek takdim ettiler ve başkanlık makamında bir araya geldiler. Her iki başkan da birbirlerine teşekkür etti ve başarılı bir dönem dilediler.

Balıkesir Büyükşehir’de Devir Teslim Gerçekleşti

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu