İlçe HaberleriSiyaset

Ahmet Akın’dan Şeffaf Yönetim Sözü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bayram tatilini hemşehrileriyle bir arada geçirerek, şeffaf ve katılımcı bir yönetim sözü verdi.

Ahmet Akın’dan Şeffaf Yönetim Sözü

Ahmet Akindan Seffaf Yonetim Sozu 1
Ahmet Akın’Dan Şeffaf Yönetim Sözü

Halkla İç İçe Bir Bayram

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, bayram tatili süresince Balıkesir’i karış karış gezerek hemşehrileriyle buluştu. Altıeylül, Karesi, Gönen, Susurluk, Sındırgı, Ayvalık, Gömeç, Burhaniye, Edremit’in ardından Bandırma ve Erdek’i ziyaret eden Başkan Akın, toplamda 11 ilçede vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akın’dan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Başkan Ahmet Akın, ziyaretlerinde her kesimden insanla bir araya gelerek, Balıkesir’in her köşesine eşit hizmet götüreceğini vurguladı. Konuşmasında, “Ayrım yok, herkes kazanacak” diyen Akın, beş yıllık görev süresi boyunca adalet ve eşitlik ilkelerine bağlı kalacaklarını belirtti.

Ahmet Akindan Seffaf Yonetim Sozu 2

Şeffaf Yönetim Sözü

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğine dair açıklamalarda bulunan Başkan Akın, yapacakları tüm işlerin şeffaf bir şekilde kamuoyuna sunulacağını ve herkesin görebileceğini söyledi. İlk meclis toplantısının ardından Balıkesir halkına belediyenin mevcut durumunu detaylı bir şekilde aktaracaklarını belirtti.

Balıkesir’in Değerleri

Başkan Ahmet Akın, Balıkesir’in milli ve demokratik değerlere sahip bir kent olduğunu vurgulayarak, her köşesinde milli mücadelenin izlerini taşıdığını ifade etti. Doğmamış evlatların haklarının gözetileceğini ve yapılan işlerin maliyetlerinin halkla paylaşılacağını belirtti.

Ahmet Akindan Seffaf Yonetim Sozu 3

Başkan Akın’dan Vatandaşlara Mesaj

Ahmet Akın, Balıkesir’i daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışacaklarını ve tüm vatandaşların katılımını sağlayacaklarını sözlerine ekledi. “Bütün vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, ‘önce insan’ diyen anlayışla sosyal demokrat bir belediyecilik nasıl olur tüm Türkiye’ye göstereceğiz.” dedi.

Haber: Bülten

Başkan Akın ve Ertaş’tan İşbirliği Vurgusu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu