GündemSiyaset

“Ailenin temel taşı kadın”

Balıkesir AK Parti Milletvekili Av. Pakize Mutlu Aydemir 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili Av. Pakize Mutlu Aydemir  yaptığı açıklamada “8 Mart Dünya Kadınlar Günü kadınların sahip oldukları haklara kavuşmak için verdikleri mücadelenin simge günü dür. Toplumun temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Kurucu Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Kadınlarımız siyasetimizin öznesidir” diyerek, kadınlarımıza yönelik fırsat eşitliğinde ideal ölçüyü tespit etmiştir. Bu ilkeden hareketle, AK Parti bünyesinde kadın siyasetçilerimizle birlikte ülkemize hizmet etmek için gösterdiğimiz gayretlerin en önemli semeresi adalettir. Unutulmamalıdır ki, her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır.

Ayrıca Kadınlarımız her daim zarafetleri, fedakârlıkları, yüksek duygusal zekâları, nezaketleri ve letafetiyle toplumumuzun kurucu ve denge unsuru olmuşlardır. Kadının gerçek alanı hayatın kendisidir, sevgi ve erdemdir. Kadına verilen değer, gösterilen nezaket, bir lütuf ve ihsan değil insan olmanın gerektirdiği bir görevdir, sorumluluktur. Benimde içerisinde bulunduğum ve Başkanlığı yapmak onurunu yaşadığım, AK Parti Kadın Kolları teşkilatlarımız bugüne kadar kendisinden beklendiği gibi bir performans göstererek hızlı bir şekilde büyüme sağlamış, 4 milyonu aşkın üyesiyle dünyanın en etkin kadın teşkilatı olmuştur.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu