Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Ajda Pekkan Balıkesir’e mi Yerleşiyor?

Ajda Pekkan Balıkesir’e mi Yerleşiyor?

 

Türkiye’nin uzun yıllardır süper starı olarak anılan Ajda Pekkan Balıkesir’e hayran kaldı.

 

Ayrıca, süperstarın hayalinde ki çiftliği kurmak için Kazdağı’nda arazi aradığı söyleniyor. Pekkan’ın, özellikle çok etkilendiği bölgede arazi bulması durumunda, buraya yerleşebileceği ifade ediliyor.

Ajda Pekkan Balikesire Mi Yerlesiyor 01

Çiftlik Kurma Hayalini Balıkesir’de Gerçekleştirmek İstiyor

Ajda Pekkan, Meşhur “Kemancı” şarkısının söz yazarı Mehmet Yüzüak’ın daveti ile Balıkesir’in Edremit ilçesine geldi. Yaptığı her albümü çıkış yapan ve şarkıları hala dillerden düşmeyen Pekkan, yörenin güzelliğine hayran kaldı. Ayrıca, gördükleri karşısında çok etkilen sanatçının, çiftlik kurma hayalini  Balıkesir’de gerçekleştirmek istediği ifade ediliyor. Üstelik, Süper Starın çiftlik kurmak için Kazdağları’nda arazi aradığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Oksijen Deposu Olan Bölgeye Hayran Kaldı

Pandemi dönemini Bodrum’daki yazlığında geçiren ve çiftlik kurmak hayali olan Ajda Pekkan, meşhur “Kemancı” şarkısının söz yazarı Mehmet Yüzüak’ın teklifi ile Balıkesir’in Edremit ilçesine geldi. Burada ilçeye bağlı Güre ve Çamlıbel Mahalleleri eteklerini gezen Pekkan, oksijen deposu olan bölgeye hayran kaldı. Süperstar, Güre’de yaşayan söz yazarı dostu Mehmet Yüzüak’a, buranın gerçekten manzarası karşısında büyülendiğini belirtti. Ayrıca, çiftlik kurmak için arazi fiyatlarının ise Bodrum’a oranla daha makul olduğunu ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu