GündemSiyasetTürkiye Gündemi

AK Partili belediye başkanları uyardı

AK Partili belediye başkanları uyardı, İmamoğlu ‘Allah onlardan razı olsun’ dedi.

İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da düzenlenen toplu açılışta konuştu. Etkinlikte iki AK Partili belediye başkanına teşekkür etti. İBB’nin iptal ettiği Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi Projesi’ne değindi.Ayrıcaİmamoğlu, AK Partili belediye başkanları için “Allah onlardan razı olsun” dedi. ”

AK Partili Başkanlar “Arıtma tesisi her iki ilçeye ve Haliç’e sıkıntı yaratır”

Eyüpsultan’a kazandırılan, içerisinde birden fazla park projesi yaşama geçti. Ayrıca meydan ve İstihdam Ofisi’nin bulunduğu projelerin toplu açılışı oldu. İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu açılışı yaptı. Açılışı yapılan Silahtarağa Gençlik Parkı yerine Haliç’i kirletecek tesisi iki AK Partili belediye başkanının uyarısı üzerine analiz ederek iptal ettiklerini anımsattı. İmamoğlu, “Allah onlardan razı olsun. Bizi uyardılar ve dediler ki; ‘Burada yapılacak arıtma tesisi her iki ilçeye ve Haliç’e sıkıntı yaratır.’

“Bundan dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

300 Günde 300 Proje

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), ‘300 Günde 300 Proje’ maratonu devam ediyor. Eyüpsultan ilçesinde, tamamlanan yatırımlar için toplu açılış töreni düzenlendi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu