Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

AK Partili Uygur’dan Kınama

AK Partili Uygur’dan Kınama

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili UYGUR, CHP’li Edremit Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Edremit’in Kurtuluş Günü etkinliklerinde Türk Kadını’na yaptıkları saygısızlığı kınadı.

Uygur Edremit Kurtuluş Günü düzenlenen etkinlik hakkında : “Edremit ilçemizin  Kurtuluş Gününde; CHP’li Edremit Belediyesi tarafından organize edilen ve ayrıca Çağdaş  Yaşamı Destekleme Derneği’nin düzenlediği gösteride  Türk kadınına yapılan saygısızlığı ve hakareti şiddetle kınıyorum.  Kahraman Türk kadını;tarihin her döneminde ,istiklâl ve istikbal mücadelemizde cesaretle daima en ön safta yer almış,esarete asla boyun eğmemistir. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen ve CHP ‘li Belediye Başkanının da desteklediği ve hatta onayladığı  temsil göstermektedir ki Bu zihniyet hâlâ milletin değerleriyle barışamamıştır.  Bu zihniyet;Ekonomiden siyasete sosyal hayata her alanda öncü ve başarılı olan Türk kadınını kıyafetinden ve ayrıca inancından dolayı hâlâ ayrımcı bir muameleye tabi tutmaktadır.

Milletimizi kutuplaştırmaktadır. Hiçbir zaman değişmeyen CHP zihniyetine ve  Şer odaklarının  kutuplaştırıcı provokasyonlarına milletimiz hiçbir zaman prim vermeyecektir.Kahraman  milletimiz; kadınıyla erkeğiyle,bütün değerleriyle barışık halde ,bir arada, barış içerisinde yaşamaya devam edecek ,esarete asla boyun eğmeyecek ve ayrıca yeni bir 28 Şubat’a asla izin vermeyecektir. ” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu